lauantai 18. tammikuuta 2014

Yövuorot ja laihdutus

Tänään siis pitäisi kömpiä yhdeksän jälkeen illalla yöksi töihin. Normaalisti kävisin tänään nukkumaan siinä klo 00-01 paikkeilla, mutta joudun valvomaan about klo 7.45 asti sunnuntai aamuun.

Olen pähkäillyt, että mitäköhän kroppani tykkää siitä, kun pyöräytän unirytmit sekaisin? Aion heräillä sitten sunnuntaina joskus klo 16 pintaan, koska menen vielä toiseksi yöksi töihin. Maanantaina aamuna kun yövuorot on takana, käyn nukkumaan n. Klo 7.30 niin herätyskello pärähtää klo 12.00, jotta saan unirytmin käännettyä takaisin. Olen siis maanantaina totaalisen väsynyt ja joskus myös sekava :D Tämä kaikkihan on todella terveellistä ja kroppa kiittää, kun nukun ja syön miten sattuu :D

Tuota ruokapuolta olen miettinyt ja etenkin ruokailujen ajoitusta. Päivällä syön tietenkin normaalisti, mutta normaalista poiketen syön myös yöllä ruokaa. Sitten huomenna heräilen unilta neljän aikaan iltapäivällä ja syön "aamupalan" joskus klo 17. Mielenkiinnolla odotan, miten kaksi yövuoroa näkyy ensi kerralla kun käyn vaa'alla viikkopunnituksessa.

Toivottavasti on rauhallinen yö tulossa, jotta ehdin kirjoitella blogia yön pimeinä tunteina :) nyt kun klo on 12.46, voisin nousta sängystä ja keittää "aamu" kahvit. Yritän siis aina ennen yövuoroa nukkua mahdollisimman pitkään ja loikoilla sängyssä herättyäni, koska en osaa nukkua enää ennen töihin lähtöä.

Ihanaa lauantaita kaikille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti