lauantai 4. tammikuuta 2014

Päivä 3.

Tänään takana aamuvuoro töissä, koiran kanssa kävelyä, salaatin tekoa ja illalla kauhuleffoja kullan kanssa :) jouduin vähän selittelemään miehelle, että mitä oikein touhuan nykyään jatkuvasti puhelimella. Tuo ruokien lisäily kiloklubi-sivulle on vähän aikaa vievää. Nyt se ei (ainakaan vielä) haittaa, saan kiksejä siitä kun saan päivän päätteeksi sivustolta kehuja hyvin tehdystä päivästä ja kalorit ovat kohdallaan! :)




















Tässä tämän päivän kalorit sekä sapuskat. Nappasin tällä kertaa ruuistakin ruudunkaappauksen joten mun ei tarvii niitä nyt enää uudestaan naputella ;)




Olen pääosin tyytyväinen päivään. Vähän harmittaa nuo töissä lounaalla kerrytetyt kalorit (söin n. desin mustikkarahkaa), ja kun katsoo syötyjä ruokia niin lounaalla syödyn leivän olisi voinut siirtää välipalaksi. Kalorit eivät kuitenkaan pauku yli vaan ovat aika sopivat :)

Ja tosiaan! Kävelin koira  kanssa 40min. reipasta kävelyä, ja lähdin lenkille hyvällä fiiliksellä ILMAN tunnetta, että teen tämän pakosta tai väkisin! Loistavin fiiliksin siis seuraavan päivään!

P.s. En mainosta Kiloklubi.fi-sivustoa kuin omasta vapaasta tahdostanani positiivisten kokemusten perusteella.


Carol

5 kommenttia:

  1. Voisko tämän saada blogilistalle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, heti kun kerrot miten se tapahtuu! :D pitääkö mun tehä jotain lisäasetuksia vai? Oon vähän pihalla vielä tästä bloggerin käytöstä :D

      Carol

      Poista
    2. Toki! Se ei siis ole Bloggerin alainen juttu :) menet osoitteeseen blogilista.fi, luot tunnukset ja etsit lisää blogi -kohdan. Syötät sinne blogin osoitteen ja valmis! Ei oo iso vaiva ja sitä kautta ihmisiä löytää sun blogiin :)

      Poista
    3. Heh, oonkii tässä pähkäillyt että miten toi Blogilista sekä blogger liittyvät toisiinsa, kiitos selvennyksestä! :) laittelen blogiani sinne vielä tämän illan aikana ellei tule mutkia matkaan.

      Carol

      Poista
    4. Toimii, kiitos kun lisäsit! :)

      Poista