lauantai 25. tammikuuta 2014

Melkein salipäivä 24.

Kyllä, mä MEINASIN mennä tänään salille :D hurja saavutus! xD pistin tänään aamulla kaverille viestin, että lähtisi mun kanssa katselemaan sykemittareita (motivaation kohottajaksi) ja sen jälkeen salille, missä aina ennen käytiin kahdestaan. Viestin jälkeen ajattelin että Apua tänään lähden vihdoin salille noin puolen vuoden jälkeen! Tämä tyssäsi siihen kun kaverini vastaili tunnin odottelun jälkeen, että hänellä on alaselkä kipeä jonkun tulehduksen vuoksi joten saleilut jäävät tänään väliin. En sitten vaan voinut yksin lähteä, kaipaan vähän kaverin tukea (siis tosi lapsellista...) kun en ole kyseisellä salilla ikinä yksin käynyt. Hitto miten ärsytti!! Ihan kuin en olisi koskaan käynyt yksin salilla, tuntuu kun olisin joku 13v arka pikkutyttö!

Meinaan kyllä pyytää kaveriani heti ilmoittamaan,  milloin selkä on kunnossa ja päästäisiin menemään. Kyseinen sali on siis aika suosittu ja siellä on monipuoliset treenimahdollisuudet ja siksi haluisin alottaa saleilun siellä. Sali on kyllä perkeleen kallis, mutta itseenihän tässö olen panostamassa :) kaksi edellistä salia missä olen käynyt ovat edullisempia, mutta toisesta puuttuu juoksumatto ja toinen on keskustassa, missä on aina parkkipaikka ongelma (ei kiitos). Vähän on pitänyt miettiä plussia ja miinuksia, valitsen siis laadukkaan, monipuolisen mutta kalliin paikan. Eiks se niin ole että raha motivoi myös? :D

Kävin myös katselemassa sykemittareita, ajattelin Polarin ft60, vaikutti kätevältä ja siitä löytyy kaikki toiminnot vaikken niitä vielä tarvitsisikaan, eihän sitä koskaan tiedä miten tässä innostuu :) haaveena olisi, että suorastaan hullaantuisin urheilusta ja liikkuisin monta kertaa viikossa, katsotaan nyt :D
Onko kellään mitään kokemuksia noista sykemittareista? Itse haluaisin ainakin kalorien-, sykkeen- ja treeniajanmittausta. Myös juostessa olisi kiva tietää juoksunopeus ja matkan pituus.

Kenelläkään kokemuksia? :)

(..ja kalorit tältä päivältä tosiaan 1530kcal)

2 kommenttia:

  1. Otathan siellä salilla iisisti aluksi? Mä rikoin selkäni, kun en osannut oikein. Myöhemmin mulla on ollut fysioterapeutti ohjelman tekemässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, varovastihan se pitää aloittaa tauon jälkeen :) onhan se masentavaa kun ei varmasti jaksa tehdä samoilla painoilla millä ennen pumppasin mutta salilla kehitys on onneksi nopeaa :) toipumisia selän kanssa!

      Poista