torstai 9. tammikuuta 2014

Päivä 8.

Toka viikko polkastu käyntiin! Tänään oli vapaapäivä (juu, epäsäännöllinen 3-vuorotyö) ja päivä kului tietenkin blogia kirjoitellen, kaupungilla kaverin kanssa kahvilla istuskellen ja illalla vielä kauppareissulla käynti. Kauppareissut ovat nykyään vähän erilaisia kuin ennen :D Ei tule suunnattua sipsihyllylle tai tehtyä heräteostoksia. Tänään tarttui matkaan sokerittomia pastilleja makeanhimon varalle. Jos mieli tekee makeaa tai muuta syötävää, niin mielestäni silloin pitää syödä mutta fiksuja vaihtoehtoja. Yleensä makeanhimo menee ohi aika nopeasti.

Muuten kaupasta tarttui mukaan wokkivihanneksia, rahkaa, raejuustoa, maitoa, meetvurstia ja kipparijuustoa, maustamatonta broileria, salaattitarvikkeita, ohrasuurimoita, ananasta, mandariineja ja maustehyllyyn täydennystä mm. currya, tilliä, oreganoa, rakuunaa ja korianteria.



Ruuan maustaminen on ehdottoman tärkeää, koska pitäähän ruoan maistua hyvältä! Kun ruokavalioon ei kuulu kermaiset kastikkeet tms. makua antavat kaloripitoiset setit, niin jostain se maku on sinne ruokaan saatava. Ja itsellä ainakin toi lihapuoli on aika kanapainoitteista niin haluan kyllä, että se edes on maistuvaa ettei ala ihan heti tökkiä. Laihduttajakin pystyy syömään maistuvia ruokia ;)
Ostan aina marinoimatonta kanaa, jotta voin itse tehdä kanalle mieleisen marinaadin. Näin päätän itse käytetyn öljyn määrän sekä suolan määrän. Tykkään käyttää suolattomia mausteita jotta voin itse annostella suolan määrän.

Huomasin tänään taas syöneeno turhan kevyesti, joten kauppareissun jälkeen käytiinkin Mc Donald'sissa. Poikaystävä otti perinteisesti big macin plussa koossa kokiksella, mutta itse otin chicken-caesar salaatin light-colalla ;) Siitä ei paljon kaloreita kertynyt joten päätin syödä iltapalalla vähän tuhdimmin.


Tässä tämän päivän mätöt:








Jäi ne kalorit nyt kuitenkin vähän alle 1500kcal, eli ihan hyvä :)

Huominen päivä jo mietityttää, koska olen lähdössä kavereiden kanssa viihteelle :D Olen päättänyt jo ennen dietin alkua, että tipattomalle en ryhdy. Ehkä sen verran valitsen noita juomia, etten mitään makeita siidereitä juo eli olutlinjalla pysytellään. Kalorit tulevat menemään varmasti yli, mutta no can do.



Kuvat:
http://sykesport.fi/ravinto/yllattavia-terveysvaikutuksia-kokeile-naita-yrtteja-ja-mausteita/
http://www.mcdonalds.fi/fi/ruoka/tuotteet/salaatit/chicken_caesar.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti