lauantai 25. tammikuuta 2014

VIIKKORAPORTTI 3.

Jihuu! Niin se paino vaan putosi kuin itsestään! :) Fiilis on niin hyvä! Valitettavasti joudun postaamaan tätä raporttia vasta nyt lauantaina, kun punnitus oli siis torstaina. Ärsyttää kun työ on niin iltapainoitteista että tuntuu, etten ehdi tekemään mitään niinä päivinä kun olen töissä.. Mutta tässä vähän kolmannen viikon lukemia:


  • to 1412 kcal
  • pe 1937 kcal
  • la 1455 kcal
  • su 1388 kcal
  • ma 1529 kcal
  • ti 3189 kcal
  • ke 1389 kcal

Siinä viime viikon kalorit. Paino oli tippunut 0,7kg eli paino tällä hetkellä 81,2kg (lähtöpaino 84,4kg). Viikon viikon kalorivaje yht. vain 2439kcal, ja jos laskee taas että 7000kcal/vaje=-1kg niin sen mukaan painoa olisi pitänyt lähteä yht. -0,3kg. Aika jännä, että lähti kuitenkin enemmän?? No en kyllä valita, mutta vähän ihmetyttää, kun en edes liikkunut mitenkään enempää kuin normaalisti..? Kahdella viime kerralla toi matikka on toiminut :D Yhteensä paino on tippunut kolmessa viikossa -3,2kg, ei siis hullummin pelkällä ruokavalion tarkkailulla, eikös?


Odotan jo kovasti, että pääsen palkitsemaan itseni kunhan paino tippuu alle 80kg!!! Ja kun se tapahtuu, en enää ikinä halua nähdä vaa'assa 8-alkavia lukuja, IKINÄ!! Pitää varmaan tulostaa joskus koko blogivuodatus ja lukea sitä aina iltaisin jotta en ikinä unohda, millaista on ollut kun on painanut yli 80kg :D En kyllä usko, että sitä voi koskaan unohtaa...

Neljäs viikko tuokoon terveellistä ruokaa, hyvää motivaatiota ja itsekuria! :) ja paljon pudotettuja grammoja!

2 kommenttia:

  1. Hienoa! Ei ne Kiloklubin ilmoittamat kalorivajeet ole yks yhteen todellisuuden kanssa, joten niihin ei kannata liikaa tuijottaa. Peruskulutuskin on vain arvio ja laihtumiseen vaikuttaa kuitenkin niin moni asia (ruoka, liikkuminen, lepo...). Lisäksi ei voi tietää mikä osa pudonneesta on rasvaa, mikä nestettä ja mikä lihasta, eli monenko kalorin vajeella putoaa minkäkin verran painoa. Pääasia, että tulosta tulee ja voit hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta :) riittävä proteiini ja liikunta toki auttaisi siihen, ettei paino lähtisi ainakaan niin paljon lihaksista. Mutta hyvä olo on ollut eikä nälkää ole ollut, ei siis valittamista :)

      Poista