sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Sunnuntain kuulumiset ja W.loss ajatuskartta

Sunnuntai on lähtenyt kivasti käyntiin. Nukuin mukavasti klo 11.00 asti, siitä suihkuun ja aamupalan jälkeen töihin valmistautumista. Teen siis 3-vuorotyötä, joten olen töissä niin aamussa, illassa kuin öissäkin. Vähän koen haasteelliseksi nämä iltavuorot. Nukun silloin yleensä pitkään, kuten tänäänkin, eli aamupalan syön joskus klo 12 maissa. Töissä päivällinen on klo 16.00, eli en ole syönyt kuin kaksi kertaa kun kello on jo 16.00. Iltapalaa töissä ei varsinaisesti saisi syödä (ellei ota eväitä mukaan), elikkä pahimmassa tapauksessa pääsen klo 22 jälkeen kotiin ja olen todella nälissäni. Täytyy tänään varmaan ottaa joku eväs matkaan, esim. rahkaa tai mandariini. Töissä asiakkaat syövät iltapalaa, joten siinä samalla voi yleensä itsekin syödä.

Tänään käväisin vaa'alla, oli paino tippunut -1,7kg. Ja kyllä, tiedän että tuo on pelkkää nestettä enkä vielä ole ehtinyt varsinaisesti laihtua yhtään :D Oli kuitenkin kiva käydä katsomassa edes hiukan pienempää lukemaa :)

Nappasin myös kuvan rustailustani, jonka tein joskus joulukuussa yövuoroissa kun lueskelin laihdutusblogeja. Oikeastaan silloin sain ensimmäistä kertaa ajatuksen, että alkaisin itsekin kirjoittaa blogia. Olin asiasta niin innoissani silloin, että oli ihan pakko laittaa vähän ajatuksia paperille ylös. Tässä siis joulukuisia ajatuksia painonpudotuksesta:





Eli sellaisia tuumailuja. Kauhean järkeviä ajatuksia, pitäisi varmaan kehystää että tuota tulisi luettua ja pidettyä viisaat ajatukset mielessä.

Asiasta kolmanteen. Tajusin, että mulla on vielä kauheasti juttuja mitä pitää tehdä. Olen ottanut ekana päivänä muutamia kuvia itsestäni peilin kautta, mutta ajattelin että olisikohan fiksua ottaa vielä muutamia kuvia, joissa näkyisi selvästi kroppani ongelmakohdat? Olisi kiva ottaa sitten myöhemmin kuvia, joita voisi vertailla vanhoihin. Tämä pitää siis hoitaa nyt vielä piakkoin ennen kuin ihan kamalasti laihdun, hah :D

Lisäksi pitää laittaa blogiini selvästi aloituspaino, jotta voin sitten viikoittain laittaa paljon paino on tippunut. Haluan, että lukemat ovat konkreettisesti näkyvillä jatkossa :) Mietin myös, että voisi aina viikoittain tehdä jonkinlaisen koonnin kuluneesta viikosta, missä olen onnistunut ja missä on parannettavaa. Blogin ulkoasua pitää myös muokkailla selkeämmäksi. Kamalasti opeteltavaa!

Nyt vielä ruokapäiväkirjat kaikille nähtäväksi ja unten maille!

Carol

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti