torstai 16. tammikuuta 2014

Päivä 15.

Tänään tuli pyöräytettyä klo 12-21.30 työpäivä, onneksi ekat kolme tuntia meni työpaikan ulkopuolella joten ei tuntunut niin pitkältä päivältä sitten :) Mulla kyllä on harvemmin ihan perus 8h työpäiviä, useimmiten 9h. Käytiin tosiaan kahvitauolla sellaisessa aivan ihanassa kahvilassa, jonka nimesinkin synninpesäksi. Siis aivan hullun törkeen hyvännäkösiä leivoksia, kakkuja, piirakoita jne. jne.! Kiva, että tuossa paikassa tulee jatkossa käytyä pakostikin kahvilla kerran kuussa :D Itse otin kahvin kaveriksi liha-riisipiirakan, mikä ei siis varmasti ollut terveellinen mutta parempi vaihtoehto kun joku kakkupala tms.

Kaloreita kertyi tänään 1421kcal. Jotenkaan en jaksa laittaa sitä ruokapäiväkirjaa joka päivä esille, kun aamu-ja iltapala oli sitä perus ruisleipää kipparilla, lounaan jo mainitsinkin ja päivällinen oli töissä jotain jauhelihakastiketta ja perunaa? Salaattia en edes töissä saanut (koska joku idiootti oli jälleen unohtanut tehdä mulle porkkanattoman salaatin, jolle olen siis allerginen) niin huitaisin sitten "salaatin" korvikkeeksi yhden tomaatin, jota metsästin ympäri taloa :D Jälkkäriksi oli vaniljajäätelöä, jota otin pikku pikku palasen ;)

Nyt nukkumaan, että jaksan mennä huomenna taaaaaaas iltavuoroon :D Onneksi tykkään työstäni, mutta toisinaan se on aivan helvetin rankkaa ja kuormittavaa. Onneksi myös äärimmäisen palkitsevaa :)

Öitä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti