sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Vapaan viikonlopun kuulumiset (38 & 39)

En voi muuta sanoa kun Ah ihanuutta! :) Olen oppinut arvostamaan näitä vapaita viikonloppuna, kun tuntuu niiden olevan aika harvassa. Viikonloppuun sisältyi perjantain saleilua ja kyläilijöitä, lauantaina harjannostajaisia ja stand uppia kavereiden kanssa + herkuttelua, ja sunnuntaille pyykkivuoren ja tiskien hoitelua, koiran kanssa lenkkeilyä hyvässä säässä ja hyvää ruokaa :)

Pellava porkkana aprikoosi puuroa raejuustolla ja kahvi

Ja mikä parasta sunnuntaissa, en ole itseaiheutetussa päänsäryssä tms. huonossa hapessa :D

Olin suunnitellut sunnuntaille salipäivää, mutta koska kädet ovat aivan hemmetin jumissa niin ehkä parempi etten mene tänään. Ja keli on mitä parhain niin mieluummin kävelen pitkän lenkin niin koirakin nauttii :)

Lenkkikaveri ottaa vielä lepoa ♡


Eilen paukkui kalorit pahasti yli (n. 3000kcal) koska ryhmäpaineen pusertamana otin mäkkäristä kanasalaatin sijasta ihan kunnon aterian. Kaloreita nostatti myös 4 olutta ja yksi siideri, mitkä hörpin harjannostajaisissa sekä pari vielä iltamenoissa. Joo siis selittelyt eivät auta, eihän muuten blogin nimikään olisi No any excuse. Mutta lauantaina on mun herkkupäivä joten se ilo minulle suotakoon :)

Ja tosiaan, torstaina punnituspäivän masis on jäänyt taakseen, koska lauantai aamuna vaaka näytti 80,2kg eli 0,5kg vähemmän kun punnituspäivänä! :D Torstaina vitutti niin kovin kun ei ollut viikon aikana lähtenyt yhtään painoa, mutta niin se sitten putosi rytinällä parin päivän jälkeen,  jeij :) nyt jänskättää jo, että alittuuko ensi torstaina tuo maaginen 80kg ja pääsenkö 7-alkaviin lukuihin. Apua! :D Pitää yrittää pitää kalorit nyt järkilukemissa, syödä säännöllisesti ja muistaa liikkua niin kyllä se 300g voi hyvinkin lähteä :)

Toisaalta ei harmita, jos lukema jääkin kasikympin puolelle koska sitten tiedän, että viikon päästä ollaan alle 80kg! 7-alkava on vaan niin paljon parempi kun 8-alkava. Viimeksi oon painanut alle 80kg vuonna 2010.

Ei muuta kun ihanaa sunnuntaita kaikille! :)

**********Lisäys**********

Päivällä tehty lenkki kesti 1h15min ja kaloreita paloi 515kcal!! Vähän kylmä tuli mutta fiilikset oli katossa!



P.s. Eka viikko, jolloin liikuin neljänä päivänä, melkein 200min ja kaloreita paloi 1330kcal. Huikea muutos siihen, kun en liikkunut yhtään enkä tehnyt mitään.

2 kommenttia:

  1. Voi että, oot niin lähellä seuraavia lukemia! :) Toista kymmenlukua on ihan toisenlaista katsella... Mä yritän päästä ensi viikolla 75 alkavaan lukemaan, mutta pitää taas takoa päähän, etten ole huono ihminen, jos en siihen pääse. :) Ja pitäis kyllä muistaa tuo, että usein jumiutunut paino tarkoittaa sitä, että pian rytisee taas alaspäin ja usein sitten kerralla enemmän! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä rytinää odotellessa! :) kun kymmenys vaihtuu niin alkaa tuntua että jotakin tässä on tehty oikein. Pidetään peukkuja että siellä päässään 75 lukemiin, ainakin lähi viikkoina ;)

      Poista