tiistai 4. helmikuuta 2014

"Salin jälkeen on aina niin ihana ja freesi olo"

Joo no mun salikäynti oli kyllä aivan jotain päinvastaista :D Ei hyvää päivää.. Eli kävin siis hakemassa itselleni salille kuukausikortin ja meninkin sitten intoa puhkuen tutulle naistensalille.

Lopputulos:
Reeni jäi kesken ja loppu venyttelyt tekemättä KOSKA olin kalman kalpea, vapiseva ja hyvä kun pääsin omin jaloin pukkarille. Just ja just sain vaatteet vaihdettua (samalla nojaillen tuoliin tukea ottaen) kun pitikin kiirehtia vessaan kakomaan pitkää sylkeä. Viimeisellä laitteella tosiaan tuli sellainen olo, että nyt on pakko keskeyttää. Olin juonut vettä normaalisti ja syönyt aamupalan (ruisleipä x2 ja kahvia) ja lounaan (pinaattikeittoa ja 2xkananmunaa), mutta ilmeisesti vedin liian kovalla teholla vaikka oikeasti yritin ottaa kevyesti. Kroppa pisti hanttiin ja päätti että nyt loppu! :D

Aloitin siis juoksumatolla lämmittelyn, kahdeksan minuuttia kävelin/hölkyttelin ja lämmin tuli. Ei siis mikään huikea alkulömmittely. Jatkoin siitä jalkaprässiin 20x3 siten, että lisäsin painoja aina 10kg sarjojen välissä. Niiden jälkeen tein etu- ja takareidet. Jatkoin käsiin. Tein hauiksia, ojentajia, rintaa ja olkapäitä. Alkoi olo olemaan jo vähän kehno mutta ajattelin, että se on ohimenevää ja ei tää nyt niin paljon haittaa. Siitä sitten hoipertelin vielä tekemään sisäreisiä (ihan siks, koska oli pakko istua samalla) ja niitä myös kolme sarjaa. Huomasin jossain vaiheessa, että jouduin nieleskelemään ja se on mulle merkki siitä, että nyt alkaa olee aika tosi huono olo. Oikeasti näytin varmaan ihan sekopäiseltä kun kömmin sinne pukkarille. Olin aivan kalpea ja oikeasti vapisin. Huoooh!

Kurvailin kotiin ja hetken hengähdin, olo oli jo parempi. Juu ei siis mikään ihan hehkein ja ihanin aloitus tälle uralle. Perjantaina menen seuraavan kerran kaverin kanssa ja varmaan myös viikonloppuna. En heitä pyyhettä kehään, todistin vain että sitä ollaan vissiin niin rapakunnossa että töitä on tehtävä että alkaa reeni maistumaan.

Nyt illemmalla on hyvä olo, ihanaa kun kävin salilla. Kynnys on nyt ylitetty, hip hei :)

Miun iltapala: Ruisnachoja kevyt-tuorejuustolla ja oivariinilla (218kcal)

10 kommenttia:

  1. No höh! Ens kerralla sitten menee sitten toivottavasti mukavammin :)

    -Kaukaa Kaunis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon kyllä että tää on ohimenevää, nytkii on paikat jumissa mut kun rupee käymään säännöllisesti ni siitä se lähtee :)

      Poista
  2. Hyvä hyvä! Kyllä meitsikin muistaa sen ensimmäisen salitreenin! Kyllä jalat täris eikä meinannu pystyssä pysyä! :D Tsemppiä seuraavaan treenikertaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli kyl hapottavaa! Kyllä tää tästä lähtee rullaamaan :)

      Poista
  3. Hienoa! Jatka vaan samaan malliin, kyllä se treenikin alkaa sujumaan paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii ei pidä luovuttaa, tiiän aikasemmasta kokemuksesta et eka kerta on aina vähän kehno mut kohta se sujuu taas normaalisti :)

      Poista
  4. Mä kävin aikoinaan salilla fysioterapeutin kanssa. Hän suunnitteli ohjelman, jolla en riko itseäni. Kannattaa varmaan ottaa iisisti alussa. Sitten kun jaksaa paremmin, niin nostaa vasta tehoja.

    Itse olen kummissani, kun en tunnin jumpan jälkeen olekaan kuollut. En tykkää lainkaan ryhmäjumpista tms., mutta jumppasin kotona juutuupin tahdissa. Oli yllättävän kivaa.

    Salilla mä saan rasituspäänsäryn aika helposti, mutta tuosta jumpasta en saanut. Tunsin, että meinaa alkaa, mutta sitten kävikin niin, että ne seuraavat liikkeet saivat sen pois. Mä luulen, että yritän nyt keskittyä tähän jumppailuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo tota päänsärkyy tullu koskaan, huomasin vaa että vaikka yritin ottaa kevyesti niin sieltä ne vanhat otteet vaan tuli ja tein liian rankan treenin.. ja tein siis liikkeet hitaasti ja hallitusti, ei mitään riuhtomista tai hosumista :) Tolla temmolla ei oo ollu aikaisemmin mitään vaikutuksia oloon mutta tauon jälkeen olikin vähän liian rankka, ilmeisesti kunto laskenu..
      Hyvä kun oot löytäny itelles sopivan treenimuodon ja sellasen mistä nautit :)

      Poista
  5. Voi kuulostaapa kamalalta! Toivottavasti rupee sujumaan mukavammissa merkeissä jatkossa :) Ja onnea tuosta ensimmäisestä salille paluu -askeleesta tosiaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyllä hyvä fiilis kun starttasin ton salitreenin :)

      Poista