keskiviikko 26. helmikuuta 2014

-5kg!

Tädää! Vaaka näytti (eilen 79,3kg) tänään 79,2kg eli kyllä, -5kg on mennyt rikki nyt kahtena päivänä! Ja kyllä se kummasti tuntuu erilaiselta kuin alle -5kg lukemat :D Ja palkintojen kimppuun pääsin tänään ja urakalla. Onneksi sattui olemaan vapaapäivät joten oli aikaa panostaa itseensä ;)

Huomatkaa hiuskuvan oikea alanurkka :'D <3


Sellaiset palkinnot! Kävin siis kampaajalla, uutta väriä ja leikkuuta. Mukaan tarttui myös uusia hiustenhoitotuotteita <3 Oli kyllä ihanaa vain istua ja rentoutua, kun samalla saa uudet hiukset :) Sitten suuntasin vaatekaupoille! Olisin shopannut enemmänkin mutta kiire pääsi valitettavasti yllättämään. Mukaan tarttui valkoinen vähän siistimpi lyhythihainen paita, musta läpikuultava neule (topin kanssa käytettäväksi), laukku, kaksi neuletta napeilla ja ilman sekä kahdet korvikset ja kaulaketju. Kiireellä lähdin hakemaan poikaystävää töistä, jonka jälkeen mentiin vielä urheiluliikkeeseen. Mukaan tarttui kolmet urheiluliivit. Vielä täytyy lähipäivinä lähteä ostelemaan uusia salivaatteita, vai odottaisinko vielä muutaman kilon ja ostaisin niitä sitten, kun olen vähän hoikempi? Pitää varmaan jättää joitain ostoksia niillekin palkinnoille :D


En voi kyllin painottaa sitä, kuinka paljon tuo pudotettujen kilojen määrä kannustaa jatkamaan tätä uutta meininkiä. Olo on oikeasti todella paljon parempi, siitä en pääse mihinkään. Lisäksi yksi iso muutos on myös tapahtunut, nimittäin iho on nykyään paljon paremmassa kuisissa kuin ennen. Pistän kyllä pitkälti veden juonnin piikkiin. Tuntuu, ettei iho rasvoitu samoin kuin ennen, ja iho on myös paljon puhtaampi ja virkeämmän näköinen.

Olo on myös paljon itsevarmempi ulkonäön suhteen. Vaikken mikään hoikka vielä olekaan, mutta turvotus on selvästi vähentynyt etenkin vatsan kohdalta, JES!!

Jos tätä postausta lukee joku, kuka empii ylimääräisistä kiloista eroon pääsemistä, niin en voi muuta kuin suositella sitä! Mulla lähti 5 kiloa alle 8 viikossa, ja olo on huimasti parempi kaikin puolin. Ei se niin vaikeaa ole ;)

6 kommenttia:

  1. Haha, hiuskuvan alanurkka on loistava :D Helppo kuvitella motivaation kasvavan, onnittelut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli pakko valita tuo kuva kun linssilude tunki taas ittensä mukaan :D Ja kiitooos :}

      Poista
  2. Kivan värinen tukka ja hauska linssikoira :) Tuo ittesä shoppailupalkitseminen on nii huippua! :) Onnea vielä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos!! Ja sitä mukaan kun laihtuu ni sehän on suorastaan PAKKO käydä useemmin vaateostoksilla ;)

      Poista