perjantai 7. helmikuuta 2014

Repsahdus ja v***tus

Yäääh! Nyt oli pakko tehdä vielä myöhäinen vuodatus turhautumis harmitus vitutus ärsytys postaus. Siis ihan oikeesti! Tänään nosti päätään se vanha tuttu rohmu, jonka vatsalaukku on pohjaton kuilu. Aamu alkoi tosiaan sillä, että kävin viikkopunnituksessa tuloksin +-0 tai -100g, eli suoraan sanottuna samoissa lukemissa siis mennään eli 80,7kg. Tämän osasinkin jo arvata, olo oli keskiviikkona jo jotenkin niin täysi ja ähky ja päälle tämä hemmetin lihassärky. Olo oli kaikkea muuta kuin keventynyt. Kaloreiden puolesta painon olisi pitänyt tippua, en ole töiden takia ehtinyt tehdä laskelmia mutta tiedän että viikko oli kaloreiden puolesta hyvä. Vittu.

Käytiin poikaystävän kanssa lounaalla kiinalaisessa ravintolassa, joka oli virhe. Buffetpöytä ei kerta kaikkiaan sovi mulle.



Tadaa. Tietenkin tämän satsin jälkeen halusin vähän vielä hakea lisää..
Päivälliseksi söin pinaattikeittoa, kananmunan ja lasin maitoa. Jälkkäriksi otin pienen määrän karviaiskiisseliä.
Iltapala1: marjapuuroa ja ruisleipä oivariinilla.
Iltapala2 (kotona töiden jälkeen): kaksi ruisleipää lisukkeilla, nakkikastiketta (??????), kolme sipsiä sekä puolikas mehujää (15kcal).

Tota iltapalaa syödessäni tajusin itsekin, etten hallinnut sitä. Mun vaan teki mieli syödä, ihan mitä vaan kunnes kiintiö täyttyy. Näin jälkeen päin huomaan, etten siinä hetkessä ajattele yhtään mitään, mitkä voisivat estää rohmuamisen. Voisin lukea blogeja, tehdä postauksen, lukea omia kirjoituksista, mutta ei..

Nyt on tietenkin äärimmäinen kadutus ja ärsytys itseäni kohtaan. Aamusta alkanut pettymys näkyi niin lounaassa kuin iltapalassa. Töissä söin sentään kevyesti, tosin ei ollut nälkäkään. Selvisin todella huonosti tuosta pettymyksestä, minkä vaa'an lukema aiheutti. Äh. Jotenkin pelkään, että voi paska jos mokaan taas. Oon niin useasti saanut painon tähän 80kg mutta siihen se pudotus on useimmiten jäänyt. Nyt ei paino pudonnut vaikka sinänsä olisi ihan hyvin voinut, joten menin ja söin sitten liikaa. Ihan kuin se mitään auttaisi vaan päinvastoin.

Huomisesta haluan ehdottoman hyvän päivän. Olen menossa salille, ja tällä kertaa otan kevyemmin etten taas oksenna :D toki kipeät lihakset myös vähän rajoittavat tekemistä mutta sillähän se kipu lähtee millä se on tullutkin. Nyt nukkumaan, alle 5h aikaa nukkua. Morjens!

3 kommenttia:

  1. Älä missään nimessä luovuta! Vaikka kenkuttaa niin yks miinukseton viikko painossa ei vielä tarkota etteikö se paino laskisi seuraavana tai ihan lähipäivinä :) Voihan olla että ropsahtaa sitten kahden viikon eestä kunnolla kun vaan pysyt ruodussa. Nukkuminen, nesteet, menkat, suola, treeni ym. vaikuttaa kanssa painoon, joten kannattaa vaikka aatella niitä kun tuntuu että mitään ei tapahdu. Tsemiä ja salille vaan, kyllä se paino siitä putoaa! :) Jos oikee kenkuttaa ni lue mun tammikuun märinä postaukset: koko ajan oon hilannu kahden kilon välillä ja vieläkään en oo päässy joulua ennen olleisiin lukemiin :) Pärsiilleen sitä menee välillä muillakin, ja no, sie sentäs pysyit erossa herkuista :) Ei huono suoritus ollenkaan! :) Niin, ja vielä: oon huomannu ainaki itellä sen merkillisen jutun että paino tippuu aika usein ihan vähän ajan päästä siitä kun alan sen jumituksesta märisemään :D Jospa sulla on sama? :) Häntä pystyyn ja salille siitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peukutan tätä, totta joka sana! :) Tsemppiä Carol, aikaisemmista yrityksistä viis, ne on ollutta ja mennyttä, mutta TÄLLÄ KERTAA onnistut satavarmasti, mää tunnen sen luissani kuule! ;)

      Poista
  2. Kiitos tosi ihanista kommenteista! :) En TODELLAKAAN aijo luovuttaa! Tää homma vedetään loppuun asti. Oon lukenut muiden blogeja ja toi painon jumitus on niin normaalia ja kuuluu asiaan, mutta kun se sattuu omalle kohdalle niin kyllä ärsyttää :D jospa se paino putois sit ens viikolla :) tänään meen salille ja haen sieltä sitä hyvää fiilistä vähän lisää ;)

    VastaaPoista