torstai 6. helmikuuta 2014

Kipeitä lihaksia ja rentoutumista (35)

Mun vapaapäivän vietto alkoi siten, että pistin saunan päälle ja menin aamulöylyihin! Tästä päätin jo eilen illalla ja en voi kuin suositella kaikille lämpimästi, joilla saunomiseen on mahdollisuus. Lähtee päivä mukavasti käyntiin :)
Päivä jatkui aamupalan mussuttamisella (ruisleipää ja kahvia, ihme etten oikeesti kyllästy tohon!) ja porukoiden kanssa höpöttämisellä. Päivällä kävin kaverin kanssa kahvilla ja kuinkas sattuikaan, mentiin kahvilaan ja kaveri muisti että tänäänhän on Runebergin päivä :D No tältähän se sitten näytti..



En ollut varmaan pariin vuoteen tuota torttua syönyt joten eipä se nyt haittaa, eihän? ;) Cappuccinon mukana tulleen konvehdin sujautin laukkuun pahan päivän varalle, esim. jos salin jälkeen alkaa taas heikottamaan :D

Ilta meni sitten kyläillessä, syötiin broilerikiusausta ja mozzarella-salaattia ja kahvin kanssa pieni marjapiirakka pala, pieniä lepuskoita x4 (!!), mehujää (70kcal) ja kaks karkkia (21kcal?). Kalorit koko päivältä kuitenkin alle 1500kcal maybe.

Kotiin päästyä olikin sitten koiran pesu- ja kuivausurakka, on se aika vievää hommaa mutta mitäpä sitä ei oman koiran vuoksi tekisi :) Illalla tuskailin ja katsoin, kun mies söi sipsejä, kehui niitä tosi hyviksi ja maistoin siltä sitten kaks sipsiä. Oli ne hyviä, jotain uusia ja vähän tulisia, argh!

Oon ollut eilisen salin jäljiltä luonnollisesti ihan rampa, kaikki lihakset on kipeinä mitö tuli eilen treenattua. Sen nyt tiesinkin että tää tuska on edessä, mutta parhaimmillaan mulla on loppunut lihaskipuilut toisen viikon salitreenauksen jälkeen eli elimistö suht nopeasti hoksaa, että täähän onkin hyvä juttu. Ei siis tarvii enää monen salitreenin jälkeen olla rampana, kunhan käy säännöllisesti :) Ja kuin kivaa sitten on kun huomaan, että kroppa on tottunut siihen rasitukseen! Kunhan muistan venytellä riittävästi :)

Huomenna olis sitten punnituspäivä, nyt jotenkin tuntuu ettei painoa ole lähtenyt paljon paskaakaan. No tuomio tulee huomenna että sitä odotellessa sitten, iik!

2 kommenttia:

  1. Mä kävin täällä eilen kertomassa, että ei se tunnin jumppa tuntunut missään... Kyllä se sitten päivän mittaan alkoi (edellisen päivän jumppa) tuntua ja tänäänkin on aika rampa olo. Toisaalta sitä on jotenkin kehostaan tietoisempi. Istun selkeästi ryhdikkäämmin, kun vähän kipuilee.

    Mulla on tuohon saunaa kaksijakoinen fiilis. Tykkään, etenkin höyrysaunasta. Rentouttaa etenkin olkapäitä yms. Mutta seuraavana päivänä saunasta saattaa vanha issiasvaiva kankussa muistutetella itsestään. Lääkäri sanoi siihen aikoinaan, että saunan jälkeen pitäisi mun käydä kylmässä suihkussa tai ainakin kankkuun suunnata niin kylmää vettä kuin pystyy. Pahimpina aikoina laitoin sitten saunan jälkeen ohuen kankaan läpi "kylmäkallen".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii kyllähän siinä se päivä kaks menee että paikat kipeytyy, jos on ylipäätään kipeytyäkseen.
      Ikävä toi saunahomma, onneksi oot löytäny keinon mikä auttaa :)

      Poista