sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Päivä 31. /herkuttelupäivä

Tänään oli virallinen herkuttelupäivä ennen yövuoroon lähtöä. Haluankin sen kunniaksi julkasta pitkästä aikaa ruokapäiväkirjan ja näyttää kaikille, mitä on tullut syötyä :)



Tadaa. Ja ai että kun maistui hyvältä! Siis nyt sen huomaa että kun ei joka päivä ole mussuttamassa kaiken maailman herkkuja, niin herkkupäivänä ne maistuvan niin paljon paremmilta! Aamupalaksi ei tänään tehnytkään mieli sitä iän ikuista ruisleipää, vaan söin pitkästä aikaa vanhan kunnon puuron raejuustolla. Ja kahvia tietysti. Lounaaksi vetäisin 15cm tonnikalasubin, näin pitkästä aikaa yhtä kaveria ja sovittiin että treffataan ruuan merkeissä. Mietin, että en kuitenkaan ihan överiksi halua tässä vaiheessa vetää joten subi oli hyvä (ja maistuva) ratkaisu :)
Päivälliseksi söin kotzonen, en löytänyt kiloklubin sivuilta muunlaista kotzonea joten otin tuon kotipizzan setin. Tältä se siis näytti, aika kamalan näköinen mutta oli ihan jees vaikka jäin kaipaamaan kasviksia:



Mies söi kebab ranskalaisilla ja tuplalihalla, ja kävi vielä ostamassa illaksi sipsejä. En ole syönyt sipsejä nyt kuukauteen ja aattelin, että tänään meinaan maistella niitäkin. Voin kertoa, että 30g sipsejä on aika säälittävä määrä, kun sitä kippooni annostelin.. Lopulta kyllä yllätyin siitä, että sen määrän syötyäni jäi fiilis, että olin herkutellut ja that's it, en kaivannutkaan niitä enempää. Varmasti olisin syönyt enemmänkin jos niitä kupissa olisi ollut, mutta tuokin määrä riitti. Epätodellista :D

Aika kiva, että vaikka herkuttelin niin kalorit jäivät tuonne 1600kcal kieppeille. Tietenkään en varma ole mutta suunilleen ainakin. Ja kun taas olen yövuorossa kukkumassa niin on ainakin hyvin syöty niin ei tarvitse yöllä syödä, hah. Vaikka tulikin herkuteltua kiitettävästi, niin ei kyllä yhtään ole morkkis. Ehkä ensimmäisen kuukauden kunniaksi sai vähän herkutellakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti