sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Saleilusta

Vähän jälkijunassa kirjoitan tätä postausta, mutta perjantaina tosiaan töiden jälkeen painuin salille (ihan yksin, en tarvitse salille kaveria tueksi vaikka aiemmin niin luulin). Tuli treenattua:


  • Alkulämmittelyksi 15min juoksumattoa
  • Hauiksia
  • Ojentajia
  • Jalkaprässiä
  • Ylätaljaa
  • Penkkipunnerruksia


Lopuksi rentouduin hieromatuolissa (♡♡) 10min. Ihanaa kun ei ollut kiire mihinkään!

Ja tässä tulos:



Aika simppeli ja lyhyt treeni, mutta tällä kertaa ei tullut huonoa oloa enkä ehkä vetänyt ihan niin piippuun kuin olisi voinut. Toki ähkin ja puhkuin ja tein sarjat loppuun asti, mutta ei ollut maksimipainoja joten sain tehtyä pidempiä sarjoja :)

Taidan olla vähän välineurheilija (ja joo en siis tod. kutsu itseäni urheilijaksi mutta kuitenkin). Yritän opetella itselleni sopivia sykealueita, jolla rasva palaisi kaikista parhaiten. Tolla sykemittarilla asia kyllä selviäisi kunhan vaan perehdyn asiaan tarkemmin. Ton mittarin lisäksi mulla on tietenkin omat musiikit mukana. Toivoin vuosi sitten joululahjaksi pientä näppärää mp3 soitinta, jonka saan klipsillä kiinnitettyä vaatteisiin. En halua kantaa käsissäni kaiken maailman vempaimia mitkä rupeisi häiritsemään treeniin keskittymistä. Ja koska mun korvissa ei pysy pienet nappikuulokkeet, niin käytän skullcandyn isompia kuulokkeita. On huippua kun ei tarvitse kokoajan olla korjailemassa nappien asentoa ja juoksussakin kuulokkeet pysyvät napakasti korvilla :)

Kyllä näillä vehkeillä kelpaa salille lähteä :)


Vielä pitäisi hommata uusia treenivaatteita ja salille hyvät treenikengät. Oon päättänyt, että tähän asiaan panostan myös rahallisesti niin paljon kun hyvältä tuntuu, jos se auttaa minua pitämään innostusta yllä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti