tiistai 4. maaliskuuta 2014

Pientä morkkista ilmassa

Pahoittelut blogihiljaisuudesta! Tällä hetkellä flunssa päällä ja saikku meneillään tän ja ainakin huomisen päivän. Piti tältä päivältä perua kuntosalille varattu aika, jossa olisin hankkinut jonkinlaisen jäsenyyden salille. Uusi aika on varattu perjantaille joten siihen mennessä pitäisi olla terveenä :)

Olen melkein sata varma siitä, miksi kärvistelen nyt flunssan kourissa. Takana on siis huisin railakas viikonloppu! Ja siitä minua nyt rangaistaan :D
Lauantaina tuli käytyä salilla rehkimässä ja iltapäivään saakka söin terveellisesti. Illalla tuli sitten juhlittua hyvien ystävien kanssa kotibileissä, kavereiden kanssa yhdessä tehdyn illallisen parissa, viinin yms.yms.yms. alkon kanssa, yökerhossa, saunoen ja herkkuja napostellen. Iltaa en vaihtaisi mihinkään, oli siis aivan huippukivaa :) !! Kalorit yli 3000kcal.



Ja toisin kuin aiemmin ajattelin, jatkoin törkylinjalla myös sunnuntaina. Tuli syötyä mm. puolikas kinkku-ananas-aurajuusto pizza, suolapähkinöitä ja "dippaajan unelmasta" puolet, nämä huuhtelin oluella. Illan vietin hyvän ystävän seurassa, joten ei se nyt ihan hukkaan mennyt. Kalorit huitelivat jälkeen 3000kcal.

Maanantaina rupesi flunssa iskemään, sain onneksi kodin puunattua lattiasta kattoon ennenkuin flunssa pääsi kunnolla iskemään. Valitettavasti söin toisen puolen pizzasta, joka sunnuntaita jäi jäljelle. Kalorit nousivat 2200kcal tienoille.


Nyt vaan odotellaan, että olo paranee ja pääsen tääs liikkeelle. Vähän harmittaa kun tietää, ettei torstain punnituksessa pääse iloisia yllätyksiä tulemaan. Mutta aina ei voi voittaa :) tänään on jo skarppi linja ruokien suhteen, joten selvissä vesissä ollaan.

1 kommentti:

  1. Kavereiden kanssa illastamiset on parasta, joten onneksi et skipannut herkkujen pelossa :) Nyt vaan takas ruotuun, me molemmat! Tsemppiä :)

    VastaaPoista