perjantai 7. maaliskuuta 2014

VIIKKORAPORTTI 9.

Oh my god! :D Paino ei tällä viikolla heilahtanut suuntaan eikä toiseen. Mikä oli toki arvattavissa railakkaan viikonlopun sekä flunssan vuoksi. Paino oli siis eilen sama kuin viime viikolla eli 78,7kg. Puolustan itseäni siten, että olo oli selvästi turvonnut parin päivän ajan (enkä yhtään ihmettele mistä johtuu!). Tässä masentava lista syödyistä kaloreista:


  • To 1631kcal, -593
  • Pe 1711kcal, -521
  • La 3342kcal, +948
  • Su 2284kcal, -5
  • Ma 2215kcal, +88
  • Ti 1607kcal, -460
  • Ke 1532kcal, -528

 Kalorivaje ruuista yhteensä -1071. Lauantaina kävin salilla, jossa paloi 405kcal. Eli ruuista ja liikunnasta syntynyt kalorivaje yhteensä -1476kcal. Aika hemmetin nihkeä tulos.

En kuitenkaan tästä ole lammistumassa, koska tänään perjantaina kun astuin vaa'alle niin lukema oli 78,3kg, eli 400g vähemmän kuin eilen punnituspäivänä :)

Iloisia uutisia myös näihin masentaviin viikkolukemiin. Flunssa on selätetty ja tänään on jatkettu kuntosali korttia kuukaudeksi eteenpäin. Ensi kuussa liityn sitten jäseneksi! :) ja sitten toinen päähänpisto, mitä haluan ehdottomasti kokeilla:



Huomenna aloitan näiden popsimisen ja kerron sitten fiiliksiä näistä dropeista sekä mahdollisista hyödyistä. Näiden hyötyhän tulee siitä, että puolta tuntia ennen ruokailua otetut napit lisäävät kylläisyyden tunnetta (sisältää glucomannan-kuitua joka runsaan veden kanssa nautittuna turpoaa vatsassa), toinen vaikuttava aine on konjak-juures(en tiedä miten vaikuttaa? :D) ja kolmas kromi (tasapainottaa verensokeria). Saa nähdä oliko turha ostos vai tuntuuko toimivan :)

2 kommenttia:

  1. Kerro sitten miten tämä aine vaikuttaa vai vaikuttaako mitenkään.

    Itse en kylläisyyden tunteeseen tarvitse mitään, kun mun systeemiin kuuluu, että syön, kun on nälkä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulen tosta vielä kirjottamaan :) juu minäkin syön kun on nälkä, mutta noiden avulla yritän estää sen etten syö liikaa ja ähkyyn asti :)

      Poista