keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Kyseenalaista laihduttamista(ko)?

Tänään VIHDOIN rekisteröidyin fitnesstukku.fi sivustolle ja teimme yhdessä mieheni kanssa tilauksen. Aika hintavaa huvia tuo shoppailu tolla sivustolla :D Mukaan tarttui suunnitellusti whey-80 protskujauheet yhteensä 3kg. Makuja valittiin mansikka, vadelma sekä cookies & cream. (kertokaas mielipiteenne näistä mauista jos löytyy kokemusta!). Lisäksi hommasimme molemmille uudet sheikkerit, joiden pohjissa on proteiinijauheelle ja tableteille omat lokerot, ihan tosi kätevää! :) Pullossa on myös lukko, johon saa kätevästi avaimet roikkumaan treenin ajaksi, jälleen: kätevää!

Mutta sitten vähän innostuttiin noiden tilausten kanssa.. Sain houkuteltua mieheni ostamaan itselleen Chained Nutritionin ZMA Hardcorea (edistää normaalia testosteronituotantoa ja lihastoimintaa), ja itselleni valitsin sitten Chained Nutritionin Ripped hardcore-rasvanpolttajia..! Molemmat tuotteet olivat -50% joten saimme 2 tuotetta 1 hinnalla. Kyseenalaistan nyt kyllä tätä omaa touhuani, mutten voinut vastustaa kiusausta! Jos keltään irtoaa kokemusta noista pillereistä, niin täällä ollaan halukkaita kuulemaan niiden "tehosta" :D Voi luoja, en tiedä että uskonko edes noihin tuotteisiin, mutta kokeillaan nyt kuitenkin.. Eikä siinä vielä mitään, jos nappaan yhden tuollaisen pillerin päivässä, mutta kun syön niitä konjak-tabletteja myös ruokailujen yhteydessä! No jaa, yrittänyttä ei laiteta ja aikuisena ihmisenä saa vissiin ostaa mitä haluaa :D

Vasemmalla lihaskasvua tehostavat napit ja oikealla mun rasvanpolttajat


Eli semmoset pilleripurkit.. Huoh.. Mutta kannatti kuitenkin tehdä kerralla isompi tilaus, koska kaupan päällisiksi sain ilmaiseksi oman sheikkeripulloni (onneksi huomasin, että sen sai ilmaiseksi kun ostosten hinta ylitti 100e), 3x Star Nutritionin kauhaa (protskuille), Fitnesstukun vesipullon ja Fitnesstukku Magazinen, jejee :) Nyt vaan odotetaan, että tuotteet tulee kotiin asti, en malta odottaa!


Vapaapäiviä olen siis vietellyt ja sen puoleen olen kotona vähän kokkaillut. Lähiaikoina olen pyöräytellyt erilaisia pastoja. Käytän Torinon ruis pastaa, mikä on mielestäni maistuvaa mutta myös kuitupitoista. Tähän mennessä tässä tuotteessa on myös pienimmät kalorit muohin pastoihin verrattuna, joita omalle kohdalle on sattunut (330kcal/100g). Pastan keittämisessä en käytä öljyä mutta suolaa kylläkin.

Pastan lisäksi oon tykännyt tehdä kastikkeen, johon laitan esim. tonnikalaa/kanaa, tomaattia ja/tai tomaattimurskaa, rucolaa, valkosipulia, sipulia ja kasviksia. Tulee tosi maistuvia erityisesti kun tykkään tomaattipohjaisista kastikkeita ja reilulla kädellä käytetyistä mausteista ;) Kanan paistamiseen käytän oliiviöljyä (n. 5-10g öljyä/100g kana) ja tonnikalassa on itsessään öljy valmiina. Tässä pari kuvaa eilisen ja tän päivän sapuskoista.

Tomaattinen tonnikala-curry kasvis pasta.
Pastan raakapaino 50g.
Yht. 439kcal.
Tomaattinen broileri rucola pasta ja raejuustoa.
Oli menossa päiväykset raejuustosta niin siitä
tuo holtiton raejuuston määrä (150g) :D
Yht. 492kcal.


Kyllä tuo hyvän ruuan merkitys näkyy yleisessä jaksamisessa. En voisi kuvitellakaan, että söisin jotain super vähärasvaista tai täysin hiilaritonta höttöä. Mulle sopii parhaiten, että teen itse ruokani. Ruuan pitää olla maistuvaa, ei liian vähärasvaista ja tietysti sitä pitää olla riittävästi. Etenkin treenipäivinä (kuten eilen ja tänään) haluan myös huolehtia siitä, ettei kalorit jää liian alhaisiksi ja saan ruuasta riittävästi niin hiilareita, proteiineja kuin rasvojakin.

Saleilusta puheen ollen, jouduin tekemään itselleni tällaisen muistilistan. Mua on alkanut ärsyttää just se "Onks mulla nyt varmasti kaikki mukana??!?!" ja sit hysteerisesti kertaan päässäni "kuulokkeet on, kortti on, avaimet on,..." Joskus varmaan unohdan itseni kotiin ja kamat lähtee salille treenaamaan..


Tässä vielä tämän päivän salitreenissä poltetut kalorit ja eiliseltä koiran kanssa tehty tunnin kävelylenkki :)




















Vieläköhän multa irtoais jotain juttua? No ainakin se, että huomenna on punnituspäivä jota jännitän kovasti. Eilen vaaka näytti -1kg, mutta tänään 1kg enemmän kuin eilen. Ota nyt tuosta selvää, että paljon todellisuudessa painan.. Tosin tällä hetkellä mulla on päällä paita, jota pidin viimeksi vuonna -08. Voisin väittää, että tammikuun alussa paitaa en oli ahtanut päälleni, mutta nyt se on suht siedettävän näköinen.

Näihin tunnelmiin jäädään odottelemaan illan huipentumaa, eli Jutta ja superdieetit! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti