tiistai 1. huhtikuuta 2014

Noloin postaus ikinä.........

Nyt voin sanoa että pohjalla ollaan! Viime päivät ovat menneet aivan läskiksi eikä selittelyt auta. Lauantaina tulin siis kipeäksi ja olen siitä asti ollut flunssan kourissa vain ja ainoastaan kotona. Olen sitten viihdyttänyt itseäni mm. syömällä, katsomalla telkkaria, tekemällä ruokaa, syömällä, lepäilemällä, syömällä, syömällä, .... Meno on lähtenyt täysin lapasesta!

Tässä edeltävien päivien syntilista.. Lauantaina flunssan kunniaksi haettiin pk:n kanssa mäkkäristä ruokaa. Otin normikokoisen annoksen, jonkun ison kanahampurilaisen ranskalaisilla ja light-colalla. Sitä ennen söin töissä KAKSI palaa porkkanakakkua (oli muuten aivan taivaallisen hyvää) ja ruuan kanssa jälkkäriksi puolukkapaistosta palasella vaniljajäätelöä. Eikä se jäänyt siihen. Söin myös suklaata ja viimeiseksi turvauduin syömään hapankorppuja oivariinilla! Kalorit huitelivat yli kolmessa tonnissa.

Sunnuntaina aamupala oli perus leipää, mutta välipalaksi hujahti ihan vain 10kpl näkkäriä oivariinilla, oikeesti mitä vittua. Karkkeja meni 25g ja hakipa pk vielä iltapalaksi nakkarilta tuplajuustohampurilaiset pienillä ranskalaisilla. Kalorit jäivät alle 3000, mutta enpä voi lähteä hurraamaan.

Maanantaina söin muutoin normaalisti, mutta herkkuhimo yllätti jälleen. Söin pussillisen light-poppareita, kalorit kuitenkin pysyivät 1600 paikkeilla.

Tänään tiistaina olen jälleen kykkinyt kotona. Söin 4kpl konvehteja, mutta muuten ruuat normaalit. Kunnes aloin puhumaan pk:lle, kuinka mun on tehnyt mieli pitsaa. Niin nopeaa toimintaa en ole ennen nähnytkään, kun pk otti ja lähti jälleen ruuanhaku reissulle. Nyt siis odottelen sitä vitun pitsaa, ja tunnelmat ovat tosi ristiriitaiset. Sanon nyt kuitenkin, että aijon pitsani syödä, mutta tähän touhuun on tultava stoppi.

Huomenna menen töihin kolmen saikkupäivän jälkeen, ja tämä touhu loppuu samalla. Tänään nimittäin varasimme toukokuulle matkan Rhodokselle (18.5), ja sitä ennen on tehtävä vielä paljon töitä. Nyt vituttaa niin paljon, että tulin kipeäksi enkä ole päässyt liikkumaan. Kyykkyhaastekin on luonnollisesti ollut jäissä, mutta teen rästiin jääneet kolme päivää heti kun olo on riittävän hyvä. Tänään myös tuli postista saapumisilmoitus fitnesstukun tilauksesta, joka olisi tarkoitus käydä huomenna hakemassa.


Hävettää aivan kamalasti, mutta haluan olla myös tähän suuntaan rehellinen. Nyt muistan taas, ettei liian pitkään saa olla herkuttelematta (VÄHÄN), jottei sitten "retkahda" ja homma karkaa käsistä, niinkuin nyt kävi. Saikku tuhoaa mun itsekurin! Eli herkuttelun syy on flunssassa eikä minussa, hah :D

Tsemppiä ja parempaa onnea muille toivottelee Nuhanenä!

4 kommenttia:

  1. Oi ihanaa! Tässä sun avautumisessasi oli jotakin vähän tragikoomista ja ennen kaikkea äärettömän SAMAISTUTTAVAA! Tavallaan tuntuu hyvältä saada tietää, ettei todellakaan ole ainoa, jolla joskus vaan menee hommat tuolleen :D Nyt vaan muistat tuon pettyneen olon ja tähtäät taas jatkossa paljon parempaan :) Älä turhaan ruoski itseäsi noista repsahduksista, vaan jatka pää pystyssä eteenpäin. Toivottavasti flunssakin hellittäisi pian! Ja eiköhän sen myötä hellitä älyttömät herkkuhimotuksetkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et todellakaan ole ainut, kuka rämpii joskus pohjamudissa :D Eiköhän siellä käy ajoittain ihan jokainen. Nyt kun olo on parempi ja jaksaa tehdä muutakin kuin maata sohvalla niin kummasti sitä piristyy tämän projektinkin suhteen :) Ja kiitos ihanasta kommentista!! :)

      Poista
  2. Yhdyn täysin edelliseen - älä turhaan ruoski itseäsi! Näitä sattuu ja sitten ruotuun palaaminen tuntuu jo hyvältä! Toivottavasti parannut pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ei pidä liikaa surkutella :) Mutta mun mielestä silloin olisi joku pielessä, jos mua ei yhtään haittais nuo mässäilyputket, koska silloinhan voisin aina vaan useammin kämmäillä ilman huonoa omatuntoa. Eli pieni ruoskiminen on ihan hyvästä, jos haluaa kehittyä ;)

      Poista