maanantai 28. huhtikuuta 2014

itkupotkukiukku


Luvassa pienimuotoinen itkuvirsi, älkää lukeko jos ei jaksa kuunnella valitusta.



Miksi se menee silleen, että silloin kun menee tosi hienosti laihduttamisen saralla (motivaatio kohdallaan, liikunta maistuu, hyvät kelit, mahti fiilis,...) niin silloin tuloksia ei tule kuin väärään suuntaan ja FLUNSSA iskee päälle TAAS??!

Olen flunssassa siis neljännen kerran tämän vuoden puolella. Ei oo todellista. Tauti iski viime perjantaina, ja siihen tyssäsi sekä perjantaina että maanantain saleilut sekä viikonlopun lenkit. Jännä, miten flunssan iskiessä, kuin samasta iskusta häviää myös motivaatio syödä saatikka valmistaa terveellistä ruokaa? Oikeesti.
Perjantaina suoraan töistä päästessä suuntasin kauppaan ostamaan SIPSEJÄ ja DIPPIÄ. Tätä ennen olin soittanut kaverille turhautuneena ja perunut illan salireissun.. Kotiin päästyäni aloitin mässäilemään ja katsomaan leffaa. Viikonloppu meni nesteitä kerätessä sipsejä mussuttaen sekä kaikkea muutakin mikä nenän eteen osui. Ihme kyllä, olen jaksanut merkkailla syömisiäni kiloklubiin, mutta ärsyttäväähän se on kun kalorit ylittyy. Oma vika.

Tänään toivottelin poikaystävälle hyvää salitreeniä, kun itse jäin viettämään ankeaa vapaapäivää sohvan pohjalle. Vituttaa niin maan perkeleesti. Kolmen viikon päästä pitäisi olla reissussa ja meikäläinen vaan ottaa lepiä eikä pääse tekemään mitään. Tätä ei tosin auta todellakaan tämä oma saamattomuus, jotenkin vain ei kiinnosta alkaa mussuttamaan wokkivihanneksia ja syömään maitorahkaa kun olo on mitä kurjin eikä pääse liikkumaan.

Miksi tän flunssan piti iskeä JUST SILLOIN, kun muuten meni tosi hyvin??!! Salillä käyminen on rullannut tosi hyvin mutta eihän sinne kipeenä voi mennä!! ÄÄÄH!

Kiitos ja anteeksi, ei ollut mitään piristävää luettavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti