perjantai 18. huhtikuuta 2014

Facepalm

Hahhaa, ihan naurattaa itseäni jo se mitä äsken tein :D Eli siis aiemmin, ehkä pari päivää sitten aloin pohtimaan, miten osaisin tehdä järkeviä ruokavalintoja myös silloin, kun nälkä kurnii ja mieli tekisi syödä kaikkea epäterveellistä. Silloin mieleeni juolahti, että jos jossain esim. kädessä olisi aina jokin merkki muistutuksena näistä mun tavoitteista, haaveista ja unelmista, niin ehkä se voisi auttaa. Noh, nyt sitten aloin miettimään tätä juttua tarkemmin ja mietin, mikä se merkki voisi olla. Päädyin siihen, että piirrän käteeni (lol) jonkun merkin muistutukseksi. Kirjoitin paperille sanoja motivaatio, itsekuri, haaveet, tähtäin.. Tähtäin? Sitten googlasin sanan "tähtäin" ja tulos oli tämä. Ja lopputulema onkin näin hieno:



Tadaa, nyt mun kättä koristaa sitten tällanen, voiko typerämpää enää oikeesti olla :D


Eli jos jotakuta kiinnostaa saada itselleen tehokkaita motivaation lisääjiä niin mulle voi laittaa suunnitelupyyntöjä, täältä ei näköjään hyvät ideat lopu. Muita hyviä 100% varmoja laihtumismenetelmiä on esim. suun teippaaminen teipillä kiinni (tai käsien), post it-lappujen liimaaminen vaikka omaan otsaan, liian pienien ja puristavien vaatteiden käyttäminen, ruokailuvälineiden piilottaminen, jääkaapin oven lukitseminen ynnä muita erittäin varmoja ja toimivia ideoita.
Oon täysin luottavaisin mielin tulevaisuuden suhteen, enkä enää ikinä tule syömään mitään ylimääräistä koska onhan mun kädessä nyt toi merkki. Kunhan muistan vaan vahvistaa tota riittävän usein, ettei se vahingossakaan pääse kulumaan pois koska silloinhan alan syömään tosi epäterveellisesti jne. Toinen moka mihin tää voi kaatua on pitkähihaisten paitojen käyttö, eli täytyy siirtyä ehdottomasti t-paita linjalle vaikka ulkona vähän kylmä tulisikin, mut onhan se sen arvoista!


Yövuoroa jäljellä 3h45min, toivottavasti menis nopeesti ettei jää liikaa aikaa näin luovalle toiminnalle...

2 kommenttia:

  1. :D Tän oman hiljaiselon ja ihan yleisen blogiseuraamattomuuden keskeltä pakko tulla toteamaan, että tähtäin on oikein upea! :D Ei sentään tatska ollut vaan ihan vain maltillisesti piirretty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu jäi kyllä ekaks ja viimeiseks kerraks toi piirros, jestas sentään mitä kaikkea sitä voikaan keksiä "edistääkseen" laihtumista :D

      Poista