perjantai 2. toukokuuta 2014

VIIKKORAPORTTI 17. ja iso MUTTA

Öö joo.. Kuten varmasti jo viimeisimmistä postauksista huomaa, meno ja meininki on ollut ala-arvoista. Ja kuten aina, niin tälläkin kertaa se kesti muutaman päivän kunnes pääsin taas keskitielle. Takana on siis flunssan ja syöpöttelyn täyteinen viikko, josta ehdinkin jo vuodattamaan runsain sanoin. Mikään selityshän se ei ole, en ainakaan muista ikinä lukeneeni että flunssa paranee herkkuja syömällä. Mutta kuten aiemminkin kirjoitin tänne, niin heti flunssan alkaessa (viime pe) menin kauppaan ja ostin sipsejä. Olin siis kipeänä neljättä kertaa helmikuusta lähtien, ja vitutushan oli valtava.

Koin, että on tajuttoman epäreilua, että olen TAAS kipeenä ja joudun perumaan salit ja skippaamaan lenkit. Vieläkin on rohina päällä, mutta tänään tai huomenna sali kutsuu viikon tauon jälkeen. Miksi olen kokoajan kipeänä?? Jos joku osaa selittää sen niin kertokaa. Tuntuu siltä, että laihduttamisen alettua mun vastustuskyky on jotenkin heikentynyt, onko normaalia? Aivan kuin mun kroppa sotisi sitä, että joutuu luopumaan painosta ja päättää ottaa kaikki mahdolliset pöpöt vastaan.

Kipeänä multa häviää aivan totaalisesti motivaatio syödä terveellistä safkaa, mieluiten syö vain jotain helposti ja nopeasti saatavaa eikä huvita käydä kokkaamaan. Huomasin myös, että väsyneenä tekee paljon enemmän mieli hiilareita ja rasvaista ruokaa, mikä on kyllä ihan sinänsä loogista.

Lopputulos on siis tämä:


  • to 1859kcal, -300
  • pe 2700kcal, +458
  • la 2052kcal, -125
  • su 2131kcal, -54
  • ma 2865kcal, +702
  • ti 2603kcal, +465
  • ke 1663kcal, -380

Liikunnat:

  • EI LIIKUNTAA

Kalorivajetta ei sitten päässyt kertymään, vaan tulos onkin positiivinen (EI hyvässä mielessä!) eli kaloriLISÄ +766, joten paino olisi hyvin voinut nousta +0,1kg.


Ja tässä se tulee, MUTTA!!

En ymmärrä tätä itsekään, mutta tuollaisen törkeilyviikon jälkeen mun paino on tällä hetkellä 75,2kg eli -0,8kg tippunut viime punnituksesta!! Keskiviikko ja torstai meni hyvissä kaloreissa, joten sain nesteet liikkeelle ja tulos onkin tosi positiivinen. Hypin riemusta tänä aamuna, kun en voinut uskoa silmiäni :D

Mulla on ollut nyt pari viimeistä viikkoa punnituspäivä torstain sijaan perjantai, mutta ensi viikosta lähtien jatkan taas normaalisti torstain punnituspäiviä.

Ainiin, BMI tällä hetkellä taas alle 30 eli 29,7 :)

Musta tuntuu että olen todellakin todistanut (jälleen), että paino voi todellakin pudota miten milloinkin. Joskus paino junnaa hyvänkin treeniviikon jälkeen, jopa nousee vaikkei uskoisi, mutta paino voi myös tippua vaikka kalorit ovat paukkuneet yli ;)

4 kommenttia:

  1. Toi on kyllä oikeesti niin parasta kun on syönyt miten sattuu ja kammoksuu vaa'alle menoa ja sitten kun sille vaa'alle hyppää niin paino onkin pudonnut! :) Aina ei laskut mee ihan nappiin ;D Heheh! Mutta hienosti on paino tippunut! Ei siitä kauaa oo kun itsekin painoin vielä sen 75kg. Ajattele! Enää VIISI kiloa ja sun paino alkaa kutosella! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Ei hitto, en olis vielä pari kuukautta sitten uskaltanut haaveilla 6-alkavista luvuista, ei mene tosiaan kauan se aika koittaa! :) Kohta pääsee kirjoittamaan "Kuinka pudotin 10kg"-postauksen, sekin tuntuu aika uskomattomalta :D

      Poista
  2. Onnea Carol! :) Kannattaa muuten testata saatko tarpeeks vitamiineja ym. Nimimerkillä itellä todettii verestä että mulla on liian alhanen d-vitskuarvo vaikka kiskoin maitoa ja tupla d- annoksia. Nyt vedän kolmekymppistä mikrogrammaa kun ei kymppi tai kakskybää riitä, ei vaan elimistö ime vitskuja itteesä jostain syystä kaiken mailman pillereistä ja vitaminoiduista tuotteista huolimatta. Ilmankos talvisin ja keväälläkin aina väsyttää. Täällä myös toinen joka jatkuvasti kipeä, kai se koppa pistää vastaan ja mulla tosiaan tuo d-vitsku vaikutti koko ajan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hyvästä vinkistä, oon kyllä syönyt sen about 40mikrogrammaa mutta eihän sekään välttis riitä. No viikon päästä oon Rodoksella niin eiköhän siellä täyty D-vitamiinitasot parhaalla mahdollisella tavalla ;)

      Poista