maanantai 28. heinäkuuta 2014

Viikko yhteenveto

Koin tarpeelliseksi kirjoittaa vielä pientä koontia ekasta viikosta, vaikka yhteenvetoa jo kirjoittelinkin edellisessä postauksessa. Sain nimittäin ensimmäistä kertaa hyvää palautetta sykemittarilta, joten pitäähän siitä kirjoittaa :D

Viime viikolla tuli treenattua 5h 25min, joka sisältää 6 Tapout treeniä ja hikipäissä imurointia. Koiran lenkeille en ottanut sykemittaria mukaan, joten ne eivät sisälly tuohon tuntimäärään. Kaloreita paloi 1971kcal mikä on ihan kivasti. Täytyy myöntää että hieman kyllä petyin tuohon kulutukseen, olin kuvitellut että yhdessä treenissä palaisi ainakin se 500kcal. Parhaimmassa treenissä kului "vain" 425kcal ja treeni kesti 51min.

Sitten ruokapuoleen. Koin olevani etenkin iltaisin nälkäinen, ja se kyllä kostautui hurjana ruokahimona. Kalorit heiluivat siis aika pitkälti siellä 1700-2000kcal liepeillä. Toki treenatessa kuluu kaloreita ja vie aikaa totutella kroppa tähän tahtiin, enkä siis haluaisi hirveästi panikoida noista kaloreista, peruskulutus on kuitenkin siellä 2300kcal paikkeilla (kai?). Vettä olen kiskonut sen 3 l päivässä ja näillä keleillä se ei ole tuottanut ongelmaa.

Entä tulokset? Paino oli viikko sitten 76,1kg, nyt vaaka näyttää 75,7kg eli paino on tullut alas -0,4kg. Haluan vielä painottaa, että menkat ovat alkamassa ja takana on kaksi yövuoroa, joten kovin tarkka tuo paino ei siis ole turvotuksen vuoksi. Ja tosiaan! Painoindeksi on jälleen alle 30 eli 29,9, JEEEE!!!!! Toi lukuhan ei loppupeleissä merkitse mitään eikä vaikuta mihinkään, mutta kyllä se silti hienolta tuntuu kun en ole enää virallisesti "merkittävästi ylipainoinen" :)


Edessä vielä 11 viikkoa. Kertaakaan ei ole vielä tullut fiilistä, että jättäisin leikin kesken. Se fiilis tulee vielä varmasti jos entiset merkit pitävät paikkaansa :D Toivon, että tulokset pitäisivät motivaatiota yllä ja saisin aina uutta intoa jatkaa tätä hommaa. Myös kunnon kohotessa treeneistä tulee varmasti pikku hiljaa erilaisia, kun jaksaa tehdä liikkeet puhtaammin (eikä polvet maassa). Projektia auttaa myös ihan törkeästi se, että mies on samassa veneessä mukana. On tosi kiva jakaa ajatuksia ja vinkkejä tehdyistä treeneistä jonkun kanssa :)


Lämmintä alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Mahtava fiilis, kun paino ei ole enää merkittävän ylipainoinen. Muistan oikein hyvin. En usko, että mullakaan kukaan edes on tajunnut olevan merkittävää ylipainoa. Nyt vaan ottaa pattiin, kun paino on kesän aikana noussut ja meinaa pukata taas rajan yli. On se vaan oikeesti oltava skarppina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin otin pari kiloa takaisin toukokuun jälkeen, mitä lie lomakiloja olivatkaan. Nyt tavoittelen hartaasti sitä, että vaaka näyttäisi 6-alkavia lukuja, sitä kun ei ole nähty varmaan yli seitsemään vuoteen :) Tsemppiä sullekin jatkoon!

      Poista
  2. hei! seuraillut olen blogiasi alusta saakka, nyt itselläkin tilanne, että olisi motivaatiota pudottaa painoa. Itselle haastetta antaa kolme lasta, joten ei ole niin helppo järjestää treeniaikaa, mutta parhaani yritän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että olet viihtynyt lukijana! :) Hienoa, että olet saanut motivaatiota laihduttamiseen, suosittelen lämpimästi polkaisemaan homman käyntiin nyt kun motivaatio on kohdillaan. Voisikohan sellainen toimia sun kohdalla, että tekisit paperille viikkosuunnitelmaa jos ajankäyttö on tiukilla. Silloin on helpompi suunnitella jo etukäteen, missä välissä käy kaupassa/ harrastaa liikuntaa/ tekee ruokaa. Ja onneksi liikunta ei aina tarkoita kuntosalia tai lenkille lähtöä. Todella paljon tsemppiä sulle jatkoon! :)

      Poista