maanantai 14. heinäkuuta 2014

Ensi askeleita

Perjantaina aloitettu kalorikyttäys on lähtenyt yllättävän kivasti käyntiin. Oon saanut (lauantain juhlista huolimatta) kalorit pysymään aika hyvissä lukemissa, tavoitteena siis pitää kalorit siinä 1600kcal hujakoilla/ päivä.

Eilen olin tekemässä itselleni välipalaa (maitorahka, ananasmurska, mehukeitto, karpalomehu) ja mehujen ja keittojen jälkeen tajusin, etten katsonut yhtään paljonko niitä oikein laitoin. Vähän siis joutuu keskittymään tähän touhuun, koska näköjään suht helposti tuppaa unohtumaan tämä vanha/uusi meininki..

Tajusin myös, että olin syönyt viime viikkoina ihan liikaa. Siitä ei pääse mihinkään. Toki tiesin sen jo vaa'an lukeman perusteella, mutta nyt uudelleen orientoituna sen huomaa selvästi.

Vettä olen kiskonut kiitettävään tahtiin, päivässä uppoaa vähintän 2 litraa ja eilen meni jopa 3 litraa mikä on tavoitteena.

Motivaatiosta vielä, että kyllä se taas kummasti palkitsee kun on saanut vedettyä hyvän päivän eikä ole tullut rohmuttua ties mitä. Eli vaikka aloittaminen tuntua vastenmieliseltä niin kyllä tää touhu on taas ihan OK :)

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Itse kerään just motivaatiota mennäkseni taas oikeaan suuntaan.

    VastaaPoista
  2. Hyvä hyvä! Kyllä se sitten palkitsee kun on saanut homman polkaistua käytiin :)

    VastaaPoista