perjantai 11. heinäkuuta 2014

Kyllä se nyt vaikuttaa siltä....

...että en osaa pudottaa painoa ilman apukeinoja ja kalorien laskenta alkaa TAAS. En voi sanoa muuta kun että VOI PASKA :D

Tässä oli nyt kaksi viikkoa armon aikaa kokeilla vielä kerran, että tuleeko tästä painonpudottamisesta yhtään mitään jos en laske jokaista suu palaa. Lopputulos, ei tule. Paino ei hievahdakaan alaspäin, syön siis selvästi liikaa enkä myöskään liiku tarpeeksi. Turhauttaa todella paljon, kun olen tällanen saamaton laiska paska, mutta onneksi löytyy ässä vielä hihasta (käytetty tosin jo kertaalleen) mutta jos se on todettu toimivaksi keinoksi, niin miksi en jatkaisi sitten sillä tyylillä. Kyllähän se taas puulta maistuu eikä yhtään kiinnostaisi alkaa punnitsemaan (siis voi paska!!) jokaista suupalaa ja pohtimaan töissä "hmm.. paljonkohan tämä vitun peruna painaa" mutta täytyy nyt vaan nähdä se hyöty mikä siitä tulee vaivan palkaksi. Itseäni vartenhan sen teen, joten kyllä se sinänsä on kannattavaa, kai..

Odotan jo innolla taas sitä, että vaaka alkaa näyttämään parempia lukemia ja pääsen taas vauhtiin tässä touhussa. Pääsinhän tällä tyylillä eteenpäin keväälläkin, joten miksi ei onnistuisi nytkin? Ja se hyvä fiilis minkä saan, kun päivän päätteeksi kalorimäärät näyttää about 1600kcal ja vois tyytyväisenä hymyillä, kun päivän ruoat koostuvat hyvistä seteistä eikä mistään pizzoista tms.

Hurjaa vakuuttelua ja uudelleen motivoitumista siis täällä suunnalla :D

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Kyllä se motivaatio sieltä taas löytyy kun paino putoaa :) Ihan varmasti!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsempeistä, taidat olla oikeassa :)

    VastaaPoista