lauantai 26. heinäkuuta 2014

Eka viikko takana

Olipahan kuuma viikko! :D Takana siis kuusi treeniä, joihin kului yli 5h ja kaloreita paloi n. 1900kcal. En rehellisesti sanottuna olisi uskonut, että tulen jopa pitämään tästä touhusta. Treenit ovat menneet sinänsä kivasti, että olen tehnyt ne hyvällä fiiliksellä eikä treenin aloittaminen ole ollut vaivalloista, päinvastoin. Treenien jälkeen olo on ollut loistava, en ole varmaan ikinä liikkunut näin paljon kuin tällä viikolla..

Ainut haaste tässä on ollut se, että vielä en ole tarpeeksi hyvässä kunnossa, että pystyisin tekemään kaikki ohjelmiin kuuluvia liikkeitä. Hyvä esimerkki on miesten punnerrukset, joita täytyy tehdä oikeastaan joka treenissä vähän väliä. Ja jos ei punnerreta, ollaan sitten ihan muuten vaan käsien ja jalkaterien varassa :D Olen joutunut olemaan paljon siis polvet maassa, eikä siinä asennossa saa todellakaan kaikkia tehoja irti. Nyt siis odottelen kovasti, että treenien myötä yläkroppa ja etenkin kädet vahvistuvat sen verran, että pystyn tekemään liikkeet puhtaammin :)

Jäljellä siis 11 viikkoa tätä menoa, ja tuskin maltan odottaa tästä ansaittuja tuloksia! Ruokavaliota täytyy kyllä hioa, oon syönyt muutamina päivinä vähän liikaa, vaikkei varsinaisesti herkkuja ole mennyt kuin yksi (rullakebab kun ei jaksettu tehdä ruokaa...). Yhtenä iltana käytiin myös ravintolassa miehen kanssa, mutta meillä oli kyllä syy juhlaan joten tätä en kadu :)

2 kommenttia: