tiistai 12. elokuuta 2014

Tykkäätkö vartalostasi?

Sain Sarah Suomalaisen blogista haasteen kertoa kolme hyvää asiaa kropastani. Usein tuntuu, että peiliin katsoessa katse kiinnitty heti ongelmakohtiin, mutta onneksi on jotain hyvääkin :)

1) Selkä. Laihtumisen myötä olen alkanut pitämään selästäni etenkin sivulta katsottunut. Selkämakkarat ovat sulaneet, joten näytän paljon sutjakammalta kuin ennen.

2) Pohkeet. Mulla on luonnostaan lihaksikkaat jalat, ja pohjelihakset erottuvat selvästi kun jännitän niitä.

3) Kyynärvarret. Ne on ollut mulla myös aina kivan malliset, ei sellaset rimpulat vaan enemmänkin vahvan näköiset. Kyynärpää näyttää myös jäntevältä, josta pidän :)


Jätän nyt avoimen haasteen kaikille niille, jotka näkevät itsessään enemmän huonoja kuin hyviä puolia. Itse nimittäin meinasin jatkaa tätä postausta kertomalla kohdista, joista en pidä.. Aika mönkään olisi mennyt :D Jotenkin helpompi tilittää ongelmakohdista, mutta ei tässä postauksessa :)

2 kommenttia:

  1. Mihin olet hävinnyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ollaan, juuri julkaisin uuden postauksen! :) Meni monta viikkoa että sain sen kasaan ja siitä johtui pitkä hiljaisuus, pahoittelen. Tykitän tähän putkeen vielä toisenkin postauksen ja kerron hieman missä mennään :)

      Poista