tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kohta jatkuu...

Ohhoh miten on aina mennyt vauhdilla! Lomaa lusittu yli 3 viikkoa ja todellakin on tullut relattua. En ole loman aikana laskenut kaloreita vaan olen pyrkinyt syömään näppi tuntumalla. Etenkin aamupala on pysynyt kohdillaan puuro-raejuusto-ruisleipä- linjalla. Herkuttelua en sinänsä ole rajoittanut, mutta ei se ole överiksi mennyt.

Pikku hiljaa kun mulla alkaa taas arki, pitää alkaa laatia uutta sota suunnitelmaa. Mulla alkaa perjantaina työt, joten päätin aloittaa ryhdistäytymisen silloin.

(Ryhdistäytyminen= kaloreiden laskenta, kuntosali).

Sitten pitää tietysti laatia uudet tavoitteet. Paino heiluu tällä hetkellä ~76kg, joten eka tavoite voisi olla päästä vihdoin -10kg tulokseen eli lukemiin 74,4kg. Tämän tavoitteen jälkeen seuraava tavoitelukema on tietty 6-alkavat lukemat.

Perjantaina siis starttaa, ihan hyvillä fiiliksillä polkasen taas tämän kuvion käyntiin :) tyytyväinen olen myös siitä, ettei "lomakiloja" pääsyt kertymään kuin n. 1,5kg, mikä lähtee varmasti aika nopeasti. Uskon, että tämä reilu kolmen viikon tauko on tehnyt ihan hyvää, koska ei ole tarvinnut stressata mistään ja on saanut ottaa ihan rennosti.

Mutta pidemmittä puheitta, jatketaan perjantaina ;) !!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti