perjantai 27. kesäkuuta 2014

VIIKKORAPORTTI 3, korjausliikkeitä vailla?

Piti ihan istahtaa tietokoneelle näin työpäivän jälkeen, kun piti päästä purkamaan tuntoja. Takana nyt siis kolme viikkoa tätä projektin uudelleen käynnistelyä, entisen menettelyn sijaan en ole laskenut kaloreita ja tarkoitus oli kokeilla, pärjäänkö ns. omin avuin ilman turhaa stressiä ja jatkuvaa syömisten funtsailua.

Ja tämähän ei ole toiminut sitten ollenkaan. Alkupaino oli 77,2kg (jos nyt muistan oikein) ja kolmen viikon jälkeen paino tänään 77,1kg. Paino kävi ekan ja tokan viikon aikana 75,9kg mutta nyt on tullut +1,2kg viikossa. Ajattelin aamulla että voihan vittu, tätäkö tämä nyt sitten on!

Ei sillä, ettenkö tietäisi mistä hatusta lukema on repäisty. Juhannusherkut, sipsi varaston tyhjentelyä pitkin viikkoa, leivän mussuttamista... Yksi ilta (kun olin väsynyt aamuvuoron jälkeen) mulle tuli joku aivan älytön himo sapustaan. Söin yhden päivän aikana perus aamupalan, töissä normi lounaan, kotona rahka+ananas ja päivälliseksi kanapastaa ja salaattia. Sitten iski ruokahimo jota tyydytin aluksi puurolla ja raejuustolla, sitten salaatilla ja palalla ruisleipää, sitten 6 palaa raakasuklaata, lisäksi joululta jääneitä konvehteja ja jos en ihan väärin muista, paahdoin vielä illalla ruisleipää. Muistan vain, kun kalusin kaappeja ja yritin etsiä, vieläkö jotain herkkuja löytyisi, sairasta....

Jotain hyvää edes? No uuuu, kävin tiistaina salilla varmaan kuukauden tauon jälkeen. Olo oli aivan kaamea, koska vedin aivan hapoille ja hyvä etten taas oksentanut! :D Muuten sali oli tosi jees, ja menen kyllä taas uudestaan :) Ruokailuvälit olen osannut pitää aika fiksuina, töihin olen ottanut rahka+ananas välipaloja mikä on ollut kyllä aika jees. Kasviksia olen myös syönyt hyvän määrän. Aamupalan olen syönyt (puuroa raejuustoa kahvia ruisleipää) eli siinäkään ei ole valittamista.

Päätin, että kokeilen nyt VIELÄ KAHDEN VIIKON AJAN, onko tästä naisesta tällä meiningillä mihinkään vai ei. Ensi viikolla on menkat joten sen puoleen tsekkaan tätä vielä kaksi viikkoa. Ja oikeesti, jos kahden viikon päästä vaaka näyttää taas +77kg niin sitten laadin uuden sotasuunnitelman..

2 kommenttia:

  1. Joo, ei todellakaan saa luovuttaa!! Mahtavaa, että pääsit salille. Ota siitä ilo itsellesi ja ole ylpeä! :)

    VastaaPoista
  2. Pakko se varmaan on olla, pienin askelin kun tässä mennään :)

    VastaaPoista