maanantai 23. kesäkuuta 2014

VIIKKORAPORTTI 1.-2

Päätin aloittaa jälleen viikkoraportit ja kelasin että parasta alottaa ns. alusta nämä kirjoitukset, vaikka viikkoja onkin takana tammikuulta lähtien.


Eka ja toka viikko takana ilman kaloreiden laskemista tai ruoka-aineiden punnitsemista. Lähtöpaino oli 6.6. 77,2kg, ja 13.6 perjantaina vaaka näytti 75,9kg eli yht. -1,3kg. Ja tässähän on kyseessä nesteiden karistelua eikä niinkään laihtumista. Tokan viikon jälkeen tulos pysynyt prikulleen samana.

Viikot on mennyt aika rennosti töiden merkeissä. On ollut todella virkistävää kun ei ole tarvinnut merkkailla syömisiä mihinkään!! Mitä sitten olen syönyt? Tässä muutamia esimerkkejä, mitä nyt muistan :)


  • aamupalaksi aina puuroa raejuustolla SEKÄ 2x ruisleipää päällisineen + kahvi
  • Muutama rahkavälipala tai rahkaa iltapalaksi (mehukeiton, mustikoiden ja banaanin kera)
  • Välipalaksi mansikoita ja tuoretta ananasta
  • Pääruoaksi ollut lohikeittoa, kanasalaattia (kerran subin kanasalaatti), töissä lohta ja perunoita, kylässä makaronia ja jauhelihakastiketta ynnä muita perusruokia.
  • Herkkuja: muutama mehujää, vähän karkkia sekä sipsejä. Alkoholia juhannus aattona, myös grilliruokaa  Kylässä puolikas wiineri ja puolikas raparperipiirakka pala. Ja pizza!





Ruoat ovat olleet mielestäni hyviä ja sisältäneet enemmän marjoja, hedelmiä ja vihanneksia. Veikkaan tämän johtuvan täysin siitä, kun mun ei tarvitse punnita ja laskeskella näitä aineksia ja niiden käyttö on sikäli helpompaa. Herkkuja olen syönyt kyllä liikaa, etenkin tuo pizza on täysin ylimääräinen. Pitää kiinnittää enemmän huomiota herkkupuoleen etenkin nyt kun en laske kaloreita, etten vaan joudu palaamaan entiseen vahtaamiseen :D Haluan todella, että paino lähtisi putoamaan tällä tyylillä.

Entäs liikuntapuoli? Liikunnat koostuvat lähinnä koiran kanssa käppäilystä. Olen HAAVEILLUT pyöräilystä, mutta en ole kuitenkaan tehnyt sitä :D Ollaan myös pk:n kanssa PUHUTTU, että salille pitäisi lähteä, suunnitelma on vielä toteutusta vailla. Oon taas taitavasti rakentanut ison kynnyksen sinne kuntosalin oven eteen, ja se pitäisi nyt taas murtaa ja nopeasti!

Lyhyesti ja ytimekkäästi: Ruokailu muuten OK, mutta herkkuja vähennettävä. Liikuntaa lisättävä.


Ja nyt pääsen hehkuttamaan kaikista kivointa asiaa tältä viikolta. Eli sain pari päivää sitten VIHDOIN pitkään kaipaamani moottoripyöräkortin!!! :D Ajovarusteet on hankittu ja pyöräkin oli jo valmiina. Takana n. 50km ajoa takana, perjantaina pyörä kävi huollossa mm. eturenkaan vaihossa :) Nyt siis edessä paljon maltillisia ja turvallisia kilometrejä hyvillä mielin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti