perjantai 6. kesäkuuta 2014

Alku aina hankalaa

Noniin. Tänään starttasi jälleen sekä työt että painonpudotus. Aloituspaino tänä aamuna 77,2kg ja eka tavoite olisi päästä 74,4 kiloon. Ei siis kovin kaukana tuo tavoite.

Kysymys kuuluukin, miten pääsisin liikkeelle? Voin kertoa, että neljän viikon taukoilun jälkeen kaloreiden laskeminen tuntuu aika puisevalta hommalta.. Onneksi tulossa on päiviä, jolloim pystyn rauhassa suunnittelemaan ruokailuni ja ottamaan yövuoroihin eväät mukaan, eli pientä helpotusta on luvassa.

Suurin haaste on ehdottomasti se, että joudun ikään kuin asennoitumaan uudestaan ruokien suhteen. Joudun näkemään enemmän vaivaa kun suunnittelen etukäteen kevyitä ruokia enkä luultavasti syö samaa ruokaa puolisoni kanssa. Ilmassa leijailee myös pientä alkukankeutta kuntosalin suhteen,  etenkin kun kelit ovat kuumat ja tekisi mieli vain hengailla :D

Pitää siis jälleen kaivaa esiin ne syyt, miksi tähän leikkiin ylipäätään on kannattavaa ryhtyä:

1. Haluan laihtua, jotta olisin tyytyväisempi itseeni.

2. Haluan näyttää hyvältä.

3. Haluan oppia syömään terveellisesti → oma terveys parantuisi

4. Olen pystynyt laihduttamaan yli 9kg, joten pystyn laihduttamaan jatkossakin.

Pohdin myös yksi ilta painotavoitettani, johon haluaisin tähdätä. Jotenkin tuo 60kg paino kuullostaa houkuttelevalta ja jopa sellaiselta, jonka voisin jopa saavuttaa. Ihan ihmettelen itsekin sitä, että haaveilen tuosta lukemasta nyt, koska ennen en uskonut täysillä pystyväni saavuttamaan sitä. Koko touhu vaan on täysin turhaa, jos en usko itseeni ja siksi uskalla asettaa tavoitteita tai haaveita.

Elikkä näillä mennään, yritän nyt kovasti orientoitua tähän painonpudotukseen ja sitä kautta päästä nauttimaan onnistumisista ;)

4 kommenttia:

  1. Oon pysynyt viime viikon poissa blogimaailmasta, mutta oli ihan pakko palata vielä tänne vanhempaan postaukseesi kommentoimaan, että tsemppaan sua ihan täysillä tässä projektin jatkamisessa! Oot kertonut, miten usein laihduttamisyrityksesi ovat tyssänneet melko nopeaan, mutta nyt olet päässyt niin pitkälle, että todellakin toivon, että saat vietyä urakkasi kunnialla loppuun asti! Jeee eipä mulla muuta ku että uskon suhun ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kiitos! Tosi mahtavaa lukea noin positiivista kommenttia, saa aina uutta puhtia tollasesta :)

      Poista