tiistai 27. tammikuuta 2015

Olen rakastunut!

Nimittäin kuntosaliin! Vihdoin tuntuu taas siltä, että voi hitto miten parasta onkaan käydä salilla rehkimässä. Miten ikinä olinkaan unohtanut tämän ja pilannut salitouhun kasvattamalla kauhean kynnyksen salille lähtemiseen? Pari kuukautta meni ja nyt tuntuu, että kroppa todella kaipaa sitä rääkkiä. Salitreenin lisäksi olen alkanut tekemään penkkipunnerrusta kotona käsipainoilla. Kotoa löytyy siis 2x 22kg käsipainoa ja nyt veivaan 12kg per käsi sen 3 x 15. Kun se alkaa olemaan helppoa (niinkuin jo alkaa kohta ollakin) niin lisään kilot per käsi ja pikkuhiljaa kasvatan kilomääriä. Tavoitteenahan olisi nostaa tangolla 60kg mutta siihen on vielä vähän matkaa, 40kg (3 x 3) meni viimeksi kun kokeilin.

Kun kotona jaksaa vääntää käsipainoilla niin tuntuu että pää pysyy paremmin messissä tässä laihdutus hommassa, kun ajatukset ovat suunnattuna oikeisiin asioihin. Tuen myös tätä fiilistä katselemalla tietysti Suurinta pudottajaa, Rakas, sinusta on tullut pullukka ja tietysti Juttaa ;)

Sitten ruokapuoleen. Huomasin taas että kostean viikonlopun jälkeen ruotuun palaaminen on vaikeaa, pari päivää siinä meni että kunnolla pääsin palautumaan tähän touhuun kiinni. Oikeesti tosi pelottavaa, miten pienestä on kiinni että syön terveellisesti. Kun olen töissä enkä vapaalla, jaksan paljon paremmin pitää huolen sopivista ateriaväleistä ja suunnitelen päivän ruokia etukäteen. Kunnes tulee vapaapäivä ja haluan ottaa "ilon irti" vapaa-ajastani. Otan pari olutta ja sitten voisinkin ottaa vähän jotain herkkua. Ja vaikkei alkoholimäärät ole mitenkään suuria tai huolestuttavia, niin silti ne saavat tämän muuten hyvin toimivan paletin suistumaan raiteilta. Vastakohta on taas salipäivä, jolloin hyvin sujunutta päivää harvemmin tulee pilattua millään mätöillä. Onko muilla vastaavanlaisia fiiliksiä?

Painotilanne on sellainen, että paino on pudonnut yhteensä n. 3,5kg tammikuun alusta. Paino pyörii siis 75,5kg tuntumassa, taisi olla eilen 75,2kg ja tänä aamuna 76kg eli jotain noita lukemia. Kunhan pääsisi nyt siihen 74kg keikkumaan jo :) Painosta en ota kyllä paineita, kunhan tulee alaspäin ja suunta on siten oikea. Kunhan saisin tuon ruokapuolen pidettyä paremmin kasassa myös vapaapäivinä niin olisin todella tyytyväinen!

5 kommenttia:

  1. Mieki oon rakastunu saliin parin vuoden gauon jälkeen. 1.2 alkaen on kk-kortti voimassa ja en malta oottaa että pääsen säännöllisesti käymään! Parasta!
    Ite jätin ennen vuoden vaihetta sauna/rentoutussiiderit kokonaan pois ja meinaan nyt ainaki sen 100päivää olla ottamatta ensimmäistäkään.
    Meillä tahtoo olla niin että, kun lapset menevät mummilaan viikonlopuksi (n.1-2 kertaa kk) me miehen kans keskitytään herkutteluun. Toki ollaan molemmat aina ne viikonloput töissä, mutta vapaa-aika sitte syödään. Mutta nyt se loppuu seki. Meen salille silloin ko lapset yökylässä, enkä maastoidu sohvan nurkkaan herkkujen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäi vissiin vähän vajaaksi tuo aamun kommentti... Eli olen tässä nyt muutaman kerran jo salilla käynyt ja nyt odotan malttamattomana että pääsen sunnuntaina alottaan säännölliset treenit.
      Superdiettiin osallistumista mietin myös. Mutta mietin vielä. Kun ohjeethan saa netistäkin, niin kannattaako maksaa siitä.

      Poista
    2. Aika hyviä suunnitelmia ja tavoitteita! :) 100 päivän tipaton on kyllä kova juttu mutta ei taida olla vielä tänä vuonna mun juttu, ehkä ensi vuonna lähden mukaan. Mut kyllä niitä vapaapäiviä on oppinut sen verran arvostamaan että osaa käyttää sen vapaa-ajan muuhunkin kuin vain kaljotteluun, esim. salilla käymiseen ja hyvän (ja terveellisen) ruoan laittoon ;)
      Osallistuitko superdieetille? :)

      Poista
    3. Jeah! Eka viikko takana ja 5edessä. Uskomaton vaikutus tuolla sd:llä. Minä unikekojen kuningas olen alkanu nukkumaan kunnolla ja heräämään aikasin. Tänään nousin klo 6! Vapaaehtoisesti!
      Senttejä on huvennu paljon, painoa ei juurikaan.

      Poista
  2. Veikö salirakkaus mennessään vai vieläkö oot linjoilla? :) Nuo herkut ja alkomahöölit on kyllä niin kenkkuja kun tuntuu että ne saa aina koko muuten hyvin syödyn päivän/viikon pakan sekaisin. Ja aina se turvotuksenpirulainen näkyy vaaássa vaikka miten päin ois :) Täällä on taas tauon (ja lihomisen) jälkeen noustu herkkukuopasta ja sen kunniaksi väänsin uuden blogin. Jospa sitä kesällä saisi aikaiseksi jonkinlaisen syksylläkin jatkuvan ryhtiliikkeen :) Hihkasehhan jotakin kuulumisia ittestäs! :)
    http://beibeberberi.blogspot.fi/

    VastaaPoista