tiistai 6. tammikuuta 2015

Haasteita punnituksessa ja treenaamisesta

Ärsyttääkö muitakin naisia se, että haluaisi käydä vaa'alla mutta ei kannata kun on menkat? Mua niin ottaa päähän että kerään aina älyttömän turvotuksen menkkojen aikaan ja ei vaan ole mitään järkeä mennä pahoittamaan mieltään ja ottamaan vaakalukemia ylös.

Ylihuomenna on eka viikkopunnitus ja toivon turvotuksen laskevan siihen mennessä. Nyt siis tarkkana sen suhteen, etten syö turvotusta lisääviä ruokia, huolehdin riittävästä veden juomisesta (3 l) ja tänään käyn vetämässä salitreenin. Huominen on lepopäivä ja seuraava sali onkin sitten torstaina :)

Treeneistä sen verran, olen tosi tyytyväinen tän hetkiseen ohjelmaan ja treeni kulkee törkeen hyvin! Viime viikko oli ns. rankka viikko kovilla painoilla ja tämä viikko onkin astetta kevyempi. Treeniviikot ovat siis 1. Kevyt, 2.keskiraskas ja 3.raskas. kolmannen viikon jälkeen aloitetaan taas kevyt viikko, mutta ei yhtä kevyt kuin viimeisin kevyt viikko. Vaikea selittää :D Jokainen kolmen viikon kierros rankkenee pikku hiljaa eikä siis jauheta samoilla painoilla kierros kierrokselta. Tämä tyyli pitää ainakin mun motivaation yllä koska tietää, että aina mennään eteenpäin ja painot nousevat aste asteelta suuremmiksi.

Esim. Hauikset käsipainoilla

Aluksi 6kg, 3x15
Seuraavaksi 7kg, 3x8
Sitten 7kg, 3x10

Ja lopuksi 7kg, 3x15 (välissä voi olla myös 3x12)

Sitten voikin siirtyä 8kg ja niin edelleen :)

Muistakaa nauttia treeneistä! :)



2 kommenttia:

  1. Mulla kyllä vaikuttaa hormonit tosi paljon turvotukseen. En tiedä mikä olisi kiertoni, sillä mulla on kohtu poistettu. No, munasarjat on kyllä vielä olemassa eli tavallaan varmasti vaikuttaa aika lailla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se voi olla, ikävä vaiva mutta kai se on vaan naisena kestettävä :)

      Poista