tiistai 6. toukokuuta 2014

Naistenvaivat ja pirteä fiilis

Joka kuukautinen riesa. Oon huomannut itsestäni, että päivää tai kahta ennen menkkoja olen totaalisen allapäin, väsynyt, saamaton, apea, herkkä, turvoksissa ja todella epäsopivalla ruokahimolla varustettu. Ei siis yhtään hyvä tän laihduttamisen kannalta. Tämä päivä meni siis käytännössä katsoen sohvalla maatessa, huulet alaspäin kääntyneinä ja väsyneenä. Onneksi sentään tiedostan mistä olo johtuu ja sen takia se on helpommin käsiteltävissä :D Mua ihan huvitti, kun aamulla katsoin telkkaria ja pari kertaa purskahdin pieneen itkuun ihan vain sen ohjelman takia, olikohan Täydelliset naiset pyörimässä. En todellakaan itkeskele tuolla tavalla normaalisti :D

Saamaton olo on jotain niin ärsyttävää. Omatunto soimaa kun olisi aikaa tehdä edes pieniä kotiaskareita, mutta ei vaan saa mitään aikaisiksi. Onneksi oli valmiiksi paistettua kanaa jääkaapissa (voitte arvata olisinko jaksanut alkaa ruuanlaittoon), joten sen kylkeen keitin vähän ruispastaa. Rupesi tekemään mieli tomaattia, mutta kappas ne olikin kivasti homaan peitossa, jeje.

Päivän ruuat olikin seuraavanlaiset:

Aamupala:
-Elovena aamupuuro 35g
-Raejuusto 2% 100g
-Ruispalat x2, oivariinilla (tuorejuusto oli homeessa wtf, muuten olisin laittanut sitä), kipparijuustoa ja saunapalvia
-Kahvi

Lounas:
-Kananpojan fileesuikale 100g
-Tomaattimurska n. 90g
-Ruispasta 60g (raakapaino)

Välipala: *huokaus*
-Chilinuts-pähkinöitä 100g (piti ottaa 30g, mutta sitten piti hakea vielä 30g ja niiden jälkeen vielä 40g, että tulee tasan sata, loogista)

Päivällinen/Mikä lie
- NELJÄ palaa ruispuikulaa, oivariini, kipparijuusto, saunapalvi
- kahden viimeisen leivän päälle keksin fiksuna tyttönä töräyttää vähän valkosipulimajoneesia, namnam!

Iltapala:
-Battery sugarfree
-Appelsiinikakku pala


Kaikista eniten vitutti se, että en päässyt illalla normaalisti nukkumaan (väsytti jo ennen klo 21) vaan tietenkin "pääsin" töihin valvomaan yöksi, eli nukkumaan pääsen aikaisintaan klo 7.30, fuuuck!


Tässä oli taas tosi piristävää luettavaa! Toivottavasti sain edes jonkun piristymään, koska mun päivään verrattuna monien ruuat vaikuttavat varmasti todella hyviltä ja järkeviltä :D Tää jatkais nyt valvomista, eli hyvää yötä muille :D


2 kommenttia:

  1. Nostan kyllä hattua teille yövuorolaisille, itse pistäsin varmaan tyystin täysin ranttaliksi ihan sillä verukkeella, että "vähän tämmösellä epätavallisella rytmillä mennään joka tapauksessa, niin miksei sitten syömistenkin puolesta, kerrankos sitä..." :D Ja tuo fiksun tytön majoneesi vielä leipien päälle, niiiin pystyn samaistumaan haha :D Niin kuin sadan gramman logiikkaankin ;) Mut oli varmasti hyvät leivät? Tsemppiä naistenvaivoista selviämiseen, se on vähän sellasta aina, mutta onneksi myös aika nopeesti normalisoituu olo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo naisten logiikka on paras :D ja leivät oli tosi hyviä kiitos kysymästä ;) vähän harmittaa kun olis punnitus huomenna mut en tiiä onko järkee ottaa lukemia ylös kun on turvotus päällä, saa nyt nähä :)

      Poista