lauantai 27. syyskuuta 2014

Still alive?

Juu-u, hengissä ollaan. Ja kaikkien (myös itseni) iloksi voin todeta, että blogin hiljaiselo ei johdu epäonnistumisesta eikä repsahtamisesta, vaan totaalisesta vaikeudesta kirjoittaa mitään ylös. En ole siis keksinyt mitään järjellistä kirjoitettavaa, kun olen paininut tuon -10kg postauksen parissa. Tykintän nyt siis kuulumiset viimeiseltä 1,5kk :D


Ensinnäkin, teen Tapout treeniä edelleen. Yhdeksäs viikko on käynnissä ja treeni kulkee kuin omalla painollaan :) Olen huomannut, miten eri temmolla jaksan tehdä treenit verrattuna siihen, miten rankoilta ne alussa tuntui. Rankkoja ne on edelleenkin (ja pitääkin olla), mutta jaksan viedä ne loppuun asti.

Ensimmäistä kertaa elemässäni voin rehellisesti sanoa, että nautin liikunnasta. Nautin siitä, että olen saanut mahdutettua treenit arkeeni. En enää edes viitsi väittää sellaista, etten muka ehtisi treenaamaan. Ennen ajattelin etten ehdi, mutta sehän oli ihan paskapuhetta. Jouduin flunssan takia pitämään yhden viikon ja kaksi päivää taukoa, mikä ketutti ihan törkeesti. Alkuviikosta sairastui mies ja siitä asti odottelinkin, milloin flunssa tarttuu minuun. Torstai-iltana kurkku tuntui kipeältä, vedin kevyen joogan ja perjantaina olinkin jo kuumeessa. Jäi siis perjantain ja lauantain treenit tekemättä. Terveenä jatkoin sitten maanantaina uuden viikon treeneillä, joten väliin jäi vain kaksi treeniä. Ratkaisin asian siten, että teen nämä kaksi treeniä jälkikäteen.

Seuraava kämmi treenien suhteen tapahtui, kun jätin joogan väliin (silkkaa laiskuutta) eräänä torstaina. Seuraavana päivänä eli perjantaina menin töihin klo 8.00 ja työpäivä oli siis suunnittelu- ja työhyvinvointipäivä. Työpäivän jälkeen jäätiin työkavereiden kanssa viettämään iltaa ja ilta jatkui lauantai aamuyöhön asti. Jäi siis tosiaan treeni tekemättä siltä päivältä :D Ja kuten arvata saattaa, eihän musta ollut sitten lauantainakaan tekemään yhtään mitään, saatikka mitään hikitreeniä. Jäi siis yhteensä kolmet treenit siltä viikolta tekemättä.

Syntilista on siis seuraava: mua odottaa 5 tekemätöntä treeniä, joista 3 on itseaiheutettuja ja omista valinnoista johtuvia. Flunssalle en voinut mitään ja se oli itsestään selvää, että pidin viikon paussia treeneistä.


Mitäs se vaaka näyttää? Piti ihan tarkistaa edellisestä postauksesta, että viime kerralla olin ilmoittanut painoksi n. 75,1kg. Tänään paino on tasan 74kg, eli reilu 1kg on lähtenyt reilun kuukauden aikana. Tahtihan on edelleen tappavan hidas, mutta olen sen nyt hyväksynyt ja sillä sipuli. Varmasti pääsisin parempiin tuloksiin jos jaksaisin tsempata ruokien suhteen, mutta tällä hetkellä ei voisi vähempää kiinnostaa alkaa vetämään jotain hullun tiukkaa ruokavaliota. Treenatessa olen huomannut, että yksinkertaisesti tarvitsen ruokaa ja jos en syö, tulen kiukkuiseksi ja olo on heikko. Safkapuoli on aikapitkälti tällainen:

- Aamupala 1. n. klo 9.15. Kahvia, 2x ruisleipää päällisineen ilman levitettä.
- Aamupala 2. n. klo 12.00. Skyr tai puuroa raejuustolla, riippuu nälästä.
- Päivällinen klo 16.00 työpaikalla. Maitoa, salaattia, pääruokaa, joskus joku kiisseli jälkkäriksi.
- Iltapala. Leipää, rahkaa, jogurttia, mitä milloinkin.

Yritän keskittyä ruokailuväleihin ettei ne veny liian pitkiksi. En edelleenkään kieltäydy herkuista, syön niitä jos huvittaa. Olen tässä opetellut kätevän mukikakun reseptin, anteeksi jo etukäteen kun pistin sen tuohon :D Tosin silloin kun on syönyt tasaisesti ja fiksusti pitkin päivää, niin ei niitä herkkuja tee edes mieli.

Jospa jatkossa kertoisin kuulumisiani hieman useammin :D Välillä vaan tuntuu, että elämä on pelkkää treeniä ja työntekoa enkä ole sellainen, että jaksaisin väkisin vääntää tekstiä jos mulla ei ole mitään kerrottavaa.




5 kommenttia:

  1. Pitää funtsia voisiko tuossa kakussa olla vehnäjauhon tilalla muita jauhoja, jotta minäkin voisin tuota tehdä. Hmmm.. taidan yrittää.

    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Moikka! Vaihdan blogiosoitetta ja nikkiä ja uusi blogini löytyy täältä mikäli vielä kiinnostaa seurata :)
    makemehappyaskelonneen.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista